Milyen gördeszkát vegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Kb 30.000Ft értékben szeretnék deszkát venni, akár külön részekben is. A témában nem vagyok jártas, ezért tőletek kérek segítséget. A deszkát közlekedésre és trükközésre használnám. 50kg vagyok, 165cm magas vagyok, és 39-es a lábam. Milyen méretű lap kell nekem, és egyáltalán milyen deszkát vegyek?
Lehetőleg magyar oldalról szeretnék rendelni,néztem a storage13-at és a criminalt, mind a két shop szimpatikus.
2018. jún. 4. 21:41
1/3 anonim válasza:
Érdemes elmenni egy deszkás boltba,ott körül is nézhetsz, meg az eladó(ka)t is kérdezgetheted, mindig jófejek a zöldfülűekkel és biztos többet tudnak segíteni, mint mi. Nem tudom, milyen boltok vannak felétek, pl garage store?
2/3 anonim válasza:
A méreteid egyáltalán nem számítanak, itt minden személyes preferencia. A keskenyebb deszka könnyebben pörög, kevesebb erő kell a forgatásához, de keskenyebb helyen is landolsz. Kezdésnek egy 8colosat szoktak ajánlani, trükközésre nyilván a hagyományos deszkaformát kellene venned. Ezen kívül, ahogy az első válaszoló is írta, jó ha elmész egy skateshopba, meg tudod nézni, felénk az eladók eléggé értenek hozzá, deszkáznak, vagy deszkáztak is. Ilyen áron egyébként tudsz is komplettet venni, garage storeban, asszem most vannak most learazva. Viszont eladói segítséggel, lehet kijössz olcsóbban, és jobb minőségű deszkával mintha egy komplettet vennél. Majd írd meg, ha sikerült beszerezni ;)
3/3 anonim válasza:
kicsit sokra sikerült az a "most" szócska ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!