Milyen gördeszkát vegyek? (Többi lent)
15 éves lány vagyok. Lassan 2 hónapja gördeszkázok egy nagyon rossz állapotú powell gördeszkán azt hiszem hogy a lapja 8-as.
Az ollie megy vele,de a későbbiekben komolyabb trükköket is szeretnék megtanulni. Most van pénzem,és úgy gondoltam beruházok egy gördeszkára. Legyen keskenyebb lapja? Ti milyet ajánlotok? Maximum 30ezer a keretem rá (1-2 ezerrel túlléphető) ha esetleg mondanátok tippeket annak nagyon örülnék.
Lány vagy, gondolom kissebb a lábad, 8ig sem szükséges menned. A szélesebb deszkán kényelmesebben állsz, a keskenyebb deszkát könnyebb pörgetni. A kissebb lábméret miatt egy 7.75ös kényelmes lehet neked. Gondolom kompletten szeretnél újat venni.
Enjoi-nak vannak amúgy csajos gördeszkái, amik még fiú létemre nekem is tetszenek.
Az ára sem borzasztó, 30 körül komplettet lehet venni, és nem egy gagyi fajta.
Ha nem akarsz csajosat, akkor teljesen mindegy, 30-nál kezdődnek a komplettek, de azért ne egy noname legyen, esetleg Blind, Almost.
Akciókat figyeld a coreshop-on, criminalskate-en, garagestore, pepperskate, store13 oldalakon.
2 hete vettem egy element lapot leárazva store13-ban, ott mondjuk érdemes nézelődni a webshopon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!