Milyen gördeszkát vegyek?
Figyelt kérdés
Egy kezdőnek milyen fajta deszkát érdemes vásárolnia, ha csakis utcai közlekedésre szándékozik használni? Penny boardot, longboardot vagy normál deszkát?
Árban esetleg megéri megvenni a jobbat így kezdésnek, vagy megteszi az olcsóbb(10ezer forintos) változat?
16/F
2017. jún. 5. 17:32
1/2 Benedek1100 válasza:
hát szerintem ez attol függ hogy mit tartasz mérvadóbb szempontnak.a Penny board sokkal kisebb kezelhetőbb akár egy táskába is eltudod tenni. Viszont a longboard nagy viszont talán stabilabb. Szerintem e között a kettő között érdemes dönteni de persze ez csak az én véleményem.
2/2 anonim válasza:
Ha csak közlekedésre kell akkor tényleg a normál deszka ki van zárva...nekem most longboardom van, sz stabil meg minden jól lehet menni, de az tényleg igaz hogy sok helyet elfoglal ellentétben a pennyboarddal. Visztont mostanában a pennyboard felkapottabb.Igazából te döntsd el hogy mi jobb neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!