Gördeszkázás alapjai? Milyen gördeszkát vegyek?
Figyelt kérdés
1. Kérdés: A legfontosabb kérdésem, amire szeretném tudni a választ: Bal lábbal hajtom magam, viszont csak úgy tudol Ollie-zni, kickflip-ezni, hogy jobb lábammal nyomom le, és ballal húzom fel(vagy mi). Meg kéne tanulnom fordítva hajtani magam? :/
2. Kérdés:
Már jó pár éve (5-6) elkezdtem haverokkal, akkor megtanultunk alapokat (menni vele, kanyarodni, ollie, kickflip(ma már nem megy)).
Most újra megjött a kedvünk, és az lenne a kérdésem, hogy milyet érdemes venni, honnan (linkelhettek is)?
2017. márc. 13. 21:59
1/1 anonim válasza:
Szerintem érdemes megtanulni mindkét lábbal hajtani! Én is a minap jöttem rá, hogy csak egyik lábbal tudok, és 25 perc gyakorlás után már egész jól ment. A deszka választásban nem nagyon tudok segíteni, mert nem tudom mennyit használnád és legfőképp hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!