Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen gördeszkát vegyek?

Milyen gördeszkát vegyek?

Figyelt kérdés

El akarok kezdeni gördeszkázni, és nem tudom, hogy milyen deszka lenne jó. Trükközni is szeretnék.

Kb. 20-30ezret rá tudnék költeni. Milyet kéne venni, és hol? Nektek milyen van?

2019. máj. 25. 11:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Én is hasonló helyzetbe vagyok mint te, és kb. én is ennyit tudok ráfordítani most hirtelen. Hát figyelj, nézegettem neten, a STÉG webshopban, illetve a deszkak.hu-n vannak elég jó deszkák ebbe az ártartományba, szóval én ezen oldalak közül fogok egyet venni majd :D Jelenleg egy Aloiki márkájú deszkával szemezgetek. A STÉG webshopban az nagyon jó hogy ha rámész egy deszkára, akkor alul van egy kis összegzés arról, hogy mégis kinek ajánlják, mi az ami jobb rajta, mi az, ami átlagos stb. Remélem tudtam segíteni! :)
2019. máj. 26. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!