A Jit Jitsu jó küzdősport?
Vagy inkább Wing Chun vagy Taekwondo ? Viszont több jót halottam a jit jitsuról. Elvileg buli,utcai,kocsmai verekedéseknél is jól alkalmazható akár már kb fél èv után is használható?! Annyit kell rólam tudni , hogy ezelőtt majdnem másfél évig, jártam birkozásra. Úgy kb 2 éve hagytam ott. Na meg lassan másfél éve járok edző terembe. Nagy ritkán itthon vagy utcán is edzettem. Illetve szerintetek 186 cm magassághoz jó a 81-81,5 kg-s testsúly kb 15,5-16,5 % testzsírral?! És 186 cm magasság az nem túl magas egy küzdősportolónak? Elvileg a 182 cm alatti magasság a legjobb. Bár hál istennek 190 cm alatt vagyok!
19F
Miért küldenének el a jiu jitsu edzésekről ? . Nem értem ezt a magasság dolgot , most komolyan .
Amúgy tkd-vel járnál a legjobban
Vagy próbáld ki az mma-át. Az kevert harcművészet abból szerintem megfogod tudni melyik illik hozzád a legjobban.
De az is igaz amit jiu jitsuról írtál. Nem egy látványos harcművészet de talán a leghatásosabb. És amúgy teljesen mindegy a magasságod, az egyik küzdősportban sem hátrány
Japán ju jitsura vagy brazil jiu jitsura gondolsz?
nagyon nem mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!