Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit kell tennem ahhoz hogy...

Mit kell tennem ahhoz hogy egy kézzel felhúzzam magam?

Figyelt kérdés
Miféle edzést tudtok , amivel el lehet érni azt , hogy legalább 10 szer fel tudjam húzni magam egy kézzel , jobb bal mindkettővel. Kétkézzel persze megy 15 általában. De 90 kiló vagyok :S. Lehet soha nem érem el hiába edzek , hogy egy kézzel elbírjam a magam 90 kilóját? Igazából erős gyerek vagyok. Tárogatógépen 100-at 14szer betoltam. De a húzódzkodás valahogy egy kézzel nem megy , befordulok a csuklóm miatt, és lógok mint egy lajhát. :S
2010. júl. 3. 16:08
 1/2 anonim ***** válasza:

mivel tárogatógépen edzel, erős nemnagyon lehetsz :) azok a gépek áttételekkel operálnak, csak dilettáns hülyék hencegnek vele. 90 kilósan egy 200 kilós deadlift viszont nem számít rossznak.

hogy viszonyíthass, 79 kilósan 210 deadliftem volt, és kb 30 tapsolós húzódzkodást tudtam csinálni. Innen kiindulva 6 hónapomba telt, mire 1 árva egykezes húzódzkodást meg tudtam csinálni, azt is csak jobb kézzel.

hát azt headdneírjam le mennyi trükköt bevetettem, kötél, gyűrű gumiszalag, stb. olvasd el Pavel Tsatsouline meztelen harcos c könyvét.

kezdetnek tanulj meg egy kézen lógni, elfordulás nélkül. Ehhez az kell, hogy visszahózd erővel a vállizületet a tokjába, valamint meg kell feszítened az egész testedet, főleg a derekadat, és a farizmokat. a szabad kezedet is szorítsd erősen ökölbe, és a tested mellé.

2010. júl. 3. 16:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Juj. hát szerintem már 100 kilóval is megszakadnék dead-be. Nem kondiba szoktam járni . Csak úgy natúrba edzegetek, kis súlyzó otthon 12 kg-s, atlatikus sportok, futás . Alapból ilyen maci típus lennék és ezért így alakítom magam, de én ezért nem járok kondiba. 14 éves korom óta próbáltam felhúzni magam, de nem sikerült. Aztem könnyebb :D ,de megpróbálom az instukciókat amiket kezdetben írtál.
2010. júl. 4. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!