Mit Tegyek most? Nem akarom hogy nekik komolyabb bajuk legyen de én sem keresem a bajt, mit kéne tennem?
GreenTea
Próbáld elkerülni a konfliktust, nem lenne jó, ha miattuk kéne befejezned a sportot. Csak odaszólogatnak vagy tarhálnak is? Esetleg fizikai kontaktus is volt (pl: löködnek)?
jó látni egy normális gondolkodású fiatalt!
nem tudom mennyire fajul el a dolog,de én tuti szájbaverdesném az egyiket(a legnagyobb arcút)ha senki se látná és megmondanám neki hogy adja át a haverjainak/jó lenne ha leszállnának rólad! ha nem tudod megoldani írj privit és nagyon szívesen megoldom helyetted! :)
GreenTea: odáig még nem fajult a dolog, de én úgy érzem hogy egyre erősödik amit meg akarok akadályozni még mielőtt bekövetkezne.
mark86: Igen ezen már én is gondolkoztam, csak hogy őszinte legyek nem akarok nagy kárt tenni egyikőjükben sem, és mivel még soha nem kelet verekednem nem kerültem olyan helyzetbe próbáltam mindig el kerülni nem tudom hogy milyen sérüléseket okoznék és ettől félek.
köszönöm az eddig érkezett válaszokat!
Az ilyen szitukat száj karatéval is elintézheted.
A spártaiaknál ez tanagyag volt.Az volt a neve Dorgálás.
A lényege,hogy valaki elég rendesen beszól,kóstolgat a körletben,neked meg viccesen vissza kell szólni valami frappánsat.
Aki hagyta magát elnyomni és nem szólt vissza,arra rászálltak és kicsinálták.Akár az öngyilkosságig is képesek voltak szekírozni a másikat.
Ez meg,hogy félsz,hogy kárt teszel bennük szintén az éretlenségről árulkodik,már ne haragudj.
Senkit nem kell megölni,vagy megnyomorítani.Beversz hármat-négyet,jobb esetben ennyitől lemegy meg belerúgsz egyet a földön és ennyi.Nem kell élet halál harcot csinálni mindenből.Önvédelem esetén meg az edződ sem szólhat egy rossz szót sem.
De nem kell,hogy idáig fajuljon,ha gondolkozol és kiállsz magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!