Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szeretnék bokszolni, de kövér...

Szeretnék bokszolni, de kövér vagyok?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy szeretnék nagyon rég óta elkezdeni bokszolni, de van rajtam egy kis súlyfelesleg és hamar elfáradok, ezért nem mertem belekezdeni. Esetleg van itt valaki aki ugyanígy kezdte? Vagy van valami tippetek, hol kezdjem, mit csináljak, el merjem e kezdeni, vagy meghalok az első edzésen?

2019. márc. 8. 21:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nincs olyan hogy de
2019. márc. 9. 12:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha kitartó vagy, nem adod fel, akkor nagyon nagyon hamar fogsz lefogyni. A kérdés csak annyi akarod -e eléggé. Szinte biztos hogy nem fogod tudni végignyomni az első edzéseket, de ebben semmi szégyelnivaló nincs, a változás jönni fog ha kitartó vagy.

Edzés mellé érdemes rendbetenni az étrendet.

2019. márc. 9. 18:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Töltsd le a sárga kapszulát. Abban van egy rész a helyes étkezésről. Ott benne van amit tudni akarsz. Kb 20 oldal.
2019. márc. 9. 19:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Nálunk egyáltalán nem vészes az edzés jó mondjuk a végén van inga futás jó nem a kedvencem😀 de egyáltalán nem vészes nyugodtan menj el edzésre nem fogsz bele halni ha te ezt el döntöd agyba hogy te ezt akarod és csinálod akkor nem kell semmi más csak akarat és kitartás sokan vannak kövérek és mégis csinálják nem hallnak bele!

Hajrá!!

2019. ápr. 29. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!