Elvileg volt egy szumóbirkózó aki annyira kövér volt?
Figyelt kérdés
Elvileg meccs közbe szétrobbant a hasa, elvileg van fenn róla videó is, de most kajakra annyira meglehet hízni hogy gyakorlatilag kb. felrobbanunk:o?2017. júl. 8. 21:01
1/6 anonim válasza:
Mégis mi okozta a detonációt és mégis mi lenne képes robbanni benne? Még a bőre se szakadna ki, mivel nem lehet olyan ütemben hízni, hogy a bőr ne tudjon megnyúlni. Szóval ne higgy el mindent, amit hallasz a neten.
2/6 A kérdező kommentje:
Videó is van róla, meg több helyen olvastam, Mecsen volt mikor összementek.
2017. júl. 8. 21:13
3/6 A kérdező kommentje:
Azért teszem fel itt a kérdést mer ezekbe én is cinikus vagyok.. De láttam már embert aki iylen ojan anyagot nyomott hogy izmos leygen és szétrepedt a karja szóval..
2017. júl. 8. 21:17
4/6 paper_chaser válasza:
"De láttam már embert aki iylen ojan anyagot nyomott hogy izmos leygen és szétrepedt a karja szóval.."
Igen, olajjal töltötte fel a karját.
Az tényleg szétszakadhat.
5/6 anonim válasza:
Konkrét robbanást kétlem, de szerintem a hasfal megrepedhet ès esetleg ott kizáródhat a bél is, de ez csak dudorkènt jelentkezik ez a sérv.
6/6 anonim válasza:
Nem, nem volt ilyen, ez csak kamu. Japánba lett volna lehetséges csak, viszont ott is kőkeményen figyelnek a szumósok egészségére. Nem csak annyiból áll, hogy fogják, bezabálják a hütőt mindennap és mennek versenyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!