Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek thaibox vagy box?

Szerintetek thaibox vagy box?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 6 éve thaiboxolok de most egy kicsit meguntam, lehet azért is mert a csapat 3/4-e tök felszínes és unalmas ember ( ezt nem rosszból mondom ) 6x magyar bajnok vagyok és világkupa 3. helyezett, most viszont gondolkodtam és szivesen elkezdenék boxolni, mert azt sokkal többen kedvelik, nagyobb a "reklámja" stb.. értitek remélem :-) , de az a baj hogy az új suliban ( középsuli ) ez Belügyi orientációs gimnázium/szakközép és itt kell majd thaiboxolni ( önvédelmi órák ) szóval az meg jólenne ha az osztálytársaim elött tudnák majd egy kicsit "menősködni" :D de a boxhoz valahogy jobban húz a szivem, szerintetek?:S segítsetek kérlek :) köszönöm
2010. jún. 30. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Most az mma szabályrendszer kezd menő lenni és a k1. Lehet, hogy abban is lehet karriered. Kanadában egy középszerű thaiboxosnak is saját rovata van sportújságokban. szerintem érdekesebb, mint a box. de ettől függetlenül keress olyan boxklubot, ahol nyomnak versenyeket. A boxhoz csak szív kell és kondi
2010. jún. 30. 22:25
 2/8 A kérdező kommentje:

és persze agy is kell :)

igen tudom, már beszéltem a pécsi box edzővel ( volt olimpiai válogatott )

de nem is épp a menőzésen van a hangsúly hanem azt elfelejtettem megemlíteni hogy rendőr főiskolára is akarok menni mert kommandós szeretnék lenni és oda viszont thai-box kell vagy valami ilyesmi, szóval ez a gáz leginkább :S

2010. jún. 30. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen kell tanulnod hatékony önvédelmet, kés, bot ellen stb. Arra van ott edzés a rendőrtisztin. A box a pénzről szól, jó alapokkal gyorsan el lehet érni komoly eredményt 35 éves boxoló is még nagyon jó korban van.
2010. jún. 30. 22:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is thai boxoltam és utána mentem át boxolni.Nekem jobban tetszett.Csomó hibámat kijavították,szerintem a küzdelem is élvezetesebb rugás nélkűl,plusz cipőben lehet lenni.Mindkettő jó és ha ilyen szinten nyomod,mint írtad csak előnyöd lehet belőle,ha fejleszted a kéztechnikád,elhajlásokat,lábmunkád.
2010. jún. 30. 23:00
 5/8 anonim ***** válasza:
én meg pont boxról mentem át thaiboxra, mert untam. Szóval ez egyénfüggő :) A kérdező meg próbálja ki szerintem, másképp nem derül ki, hogy mi a jobb számára.
2010. jún. 30. 23:11
 6/8 anonim ***** válasza:
banyek, most azért fosol, mert 6 év edzés után azt hiszed, elfelejtesz TB-ni, ha leszédülsz egy boxklubba? nem fogsz. Boxoljál nyugodtan. Arcoskodni meg ne arcoskodj, mer a végén bemos valaki (vaktyúk is talál szemet), aztán mindenki a bajnokon röhög majd... ha meg jó vagy azt mindenki látja.
2010. júl. 1. 01:28
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, hát lehet igazatok van :-)
2010. júl. 1. 12:14
 8/8 kayl18 ***** válasza:

szerintem válaszd az MMA-t, ott nem divat ratyinak lenni:D

http://www.youtube.com/watch?v=wOXZPDnkmfc&feature=player_em..

2010. júl. 4. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!