Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 13 éves tesóm sportot váltana....

13 éves tesóm sportot váltana. Ti mit tennétek ebben a helyzetben? (Többi lent).

Figyelt kérdés
Fiatalon anya beiratta focizni, nyomta pár évet és közepesen/jól ment neki, de szupersztár azért nem volt. A sport miatt sajnos a jegyei is romlottak kicsit, szóval abba kellett hagynia fél évig, de most helyreállt minden, szóval folytathatja. Viszont most azzal jött, hogy Ő ez idő alatt megunta ezt az egész focit, őt vagy a kick-box vagy az MMA érdekli. Mit mondjak, 180 fokos váltás lenne az biztos. Hiába győzködtük, azt is mondtuk, hogy legalább valami olyan híresebb sportot csináljon, ahol le tudják igazolni és komolyabb eredményeket érne el, mert még úgyis fiatal. De törhetetlen. Őszintén kicsit féltem, egyrészt, hogy nem-e fogja megbánni, másrészt ilyen sportot sosem csinált. Ti mit csinálnátok, mi a véleményetek?

2018. okt. 28. 21:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem vagy tisztában a dolgokkal ugye kérdező? 13 évesen kezdjen el olimpai sportágat? Tesó, ez Magyarország, itthon már csak ovisokkal szeretnek olimpiai sportágat elkezdetni. 12 évesekkel már nem is nagyon akarnak foglalkozni. Ha el is vállalják lényegében elküldik valamelyik sarokba, nem nagyon fognak foglalkozni vele. Ez nem Németország, stb, hogy bőven elkezdhet bármit sportolni 13 évesen.
2018. okt. 31. 08:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Az iskola tényleg fontos, evvel láthatóan minden érintett tisztában van. Ezen túlmenően szerintem azt érdemes sportolnia, amit szívesen csinál, amihez kedve van, mert csak akkor fogja huzamosabb ideig, komolyan csinálni. A siker (versenyek, utazások, válogatottság, mittudomén) adott esetben hab a tortán, de a lényeg szerintem a mozgás (egészséges életmód) meg a közösség (barátok, sporttársak). De persze ez csak egy vélemény.
2018. nov. 1. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!