Milyen extrém sportot űztök?
Figyelt kérdés
Csak normális válaszokat kérnék. Köszönöm!#veszély #sport #adrenalin #érzés #kikapcsolódás #függőség #extrém #életvitel #stresszkezelés #komfortzóna
2018. jan. 18. 12:01
2/8 anonim válasza:
Falmászás, síelés, búvárkodás, vadvízi evezés.
3/8 anonim válasza:
Gyakorikérdésekezek munka közben.
4/8 anonim válasza:
A vadászatot,azon belül is a dugást.Eddig felcsíptem és lefeküdtem 52 nővel és 147 örömlánnyal.
5/8 anonim válasza:
Suliba járok, az nekem az ingerküszöböm teteje.
6/8 Csicsky válasza:
Freerider Skatecycle-nek hívják a sporteszközt, vagyis erről lenne szó, amit itt mutatnak be:
https://www.youtube.com/watch?v=-cW--fj5EGc
Ezenkívül még a hódeszkázás lenne, de ez az utóbbi időben valahogy nem jön össze.
7/8 anonim válasza:
Gimiben síeltem (bár az szerintem nem annyira extrém), egyetemen falat másztam, azóta pedig tájfutok (ami szintén nem nagyon extrém).
8/8 anonim válasza:
Síelek, gördeszkázok, most februárban pedig kipróbálom a snowboardot is. Meg még jégkorongozni is szoktam, nem tudom az mennyire számít extrémnek.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!