Milyen földharcot kezdjek el a box mellé?
Figyelt kérdés
2 évet japán jitsuztam, most boxolok. Emellé keresnék egy földharcos edzést.
Birkózás és judo kiesett, mert már 25 éves vagyok, szóval a bjj és a sambo maradt nagyjából. Van Budapesten jó sambo oktatás? Szimpatikus sport nagyon, de nem tudom itt mennyire elterjedt, tudom-e valahol jól tanulni. Az, hogy mennyire jó utcára, az sokadik részletkérdés csak, az elmúlt 10 évben 1 utcai balhém volt, oda meg elég volt az a rutin amit jitsun szedtem össze, most csak a magam szórakoztatására szeretnék fejlődni egy földharcos sportban is.
Köszönöm!
2018. okt. 8. 12:14
2/3 anonim válasza:
BJJ-t sok helyen oktatnak jól. De birkózni is el tudsz még kezdeni ennyi idősen is. Az ESMTK-n vagy mondjuk a Vasasnál is szívesen látnak. Judóból is van olyan hely, ahol van felnőtt oktatás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!