Hogyan kezdjek szponzort keresni?
Figyelt kérdés
16 éves licenszelt Junior autóversenyző vagyok (time attack, hegyi verseny, ügyességi verseny)Hogyan kezdjek neki a szponzor keresésnek (Románia, gondolom az nem gond) Én nem megélni akarok a szponzorációból mint 1-2 versenyző, én azt akarom hogy nekünk ne kerüljenek olyan sokba a versenyek... Nem az a cél hogy pl: Autót vegyenek nekem vagy valami ilyesmi, hanem egy versenyre adjanak pl: 10000-20000 forintot... De hogy kérjek meg egy céget hogy szponzolizáljon?2018. jan. 14. 11:26
1/4 anonim válasza:
Ha jönnek az eredmények, felfigyelnek rád.
2/4 A kérdező kommentje:
Tehát akkor inkább várjak? Vannak jó eredményeim.. :))
2018. jan. 14. 13:32
3/4 anonim válasza:
Ha megnyersz egy nagyobb versenyt tuti felfigyelnek rád, vagy addig vki (ha szerencséd van) meglátja benned a tehetséget.
4/4 anonim válasza:
Kisebb céget, esetleg ismerőst keress meg, hog ya kocsin feltuntetett feluletért adnak e cserébe alkatrészt, vagy anyagi támogatást, esetleg kirakod közösségi portálokra, de ugyebár ez függ attol, mennyire vagy híres, felkapott, valakit csak a szaros práezer insta követője utá is megkeresnek szponzorok, úgy hogy semmit se csinálnak csak léteznek, benend ennél több van, hajrá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!