Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Lassan 2 honapja jarok boxra,...

Lassan 2 honapja jarok boxra, de ugy erzem hogy nem vagyok meg olyan jo?

Figyelt kérdés

Fog ez meg valtozni a jovoben ? Heti 3x jarok eleg kemeny edzesek vannak,de a tolem kisebb es fiatalabb versenyzoktol is kaptam mar 1-2 nagyobb utest...

Fog valtozni meg? Vagy inkabb hagyjam abba? Van olyan hogy valakinek egyaltalan nincs erzeke a boxhoz es sose fog megtanulni ??

17/f

2018. szept. 4. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:

2 hónapja jársz , ne is csodálkozz hogy még nem megy olyan jól . Írtad hogy fiatalabb és kisebb társaktól is bekaptál már nagyobb ütést . Ők mióta is járnak ?

Igen , fog változni ha szorgalmasan edzel és azért otthon is beleölsz egy kis időt .

2018. szept. 4. 19:27
 2/6 A kérdező kommentje:

Hat nem tudom igazabol cssak felek hogy sose tanulok meg normalisan..

Itthon is szoktam edzeni van boxzsakom. Hat a fiatalabbak meg kisebbek mar evek ota jarnak van aki 3 eve meg van aki 2 ,de hat akkor is tolem 2-3 evvel fiatalabbak...

2018. szept. 4. 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:
De tapasztaltabbak . Régebben kezdték . Attól hogy valaki idősebb az nem jelenti hogy rutinosabb is pláne egy olyan sportban amit sose próbált . De pl : Tegyük fel hogy 3 éve jársz te box-ra , majd jön egy 23 év körüli ipse aki kb 3 hónapja kezdte és sparringoltok , Te kinek adnád a győzelmet ? A tapasztaltabbnak ám fiatalabbnak vagy a kezdőnek ki idősebb ?
2018. szept. 4. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Otthon gyakorolj tükör előtt és zenére metronomra , zsákolj és árnyékboxolj kisebb súlyzókkal .
2018. szept. 4. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Sok-sok edzés, gyakorlás kell mindenhez az életben. Lehet nem leszel Tyson, de haszna biztosan lesz és idővel jobb leszel.
2018. szept. 6. 20:09
 6/6 anonim ***** válasza:
én meg több mint 1 éve karatézok, na és, ez olyan sport, hogyha nem edzel rendesen mellette nem ér sokat, kell a gyakorlás, és ez több év mire elérsz egy szintet, a boxba még gyorsan is tudsz fejlődni ehhez képest
2018. szept. 10. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!