Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyiket a legérdemesebb?

Melyiket a legérdemesebb?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy sok ilyen kérdés volt már,de valahogy annyira eltérő véleményeket láttam,hogy nem igazodok ki.

Szòval szeretnék elkezdeni gördeszkázni,abszolút kezdő vagyok viszont szeretnék megtanulni azért egy pár kezdő ill. haladóbb trükköt is. A kérdés hogy ehhez melyik a legjobb gördeszka màrka(komplett gördeszkát szeretnék)?

Olvastam hogy a Choke,Kryptonics,Darkstar,Powerslide valaki szerint kezdésnek jó,van aki viszont az element,blind,chlichè mellett teszi le a voksot és kezdőnek is azt ajánlja. Most akkor melyik? Melyik nem megy tönkre hamar? Köszönöm a válaszokat! Ha vki tud másik márkát amit ajánlana és én kihagytam,kérem írja le! Köszi.

#gördeszka #Darkstar #márka powerslude #kryptonics
2018. jún. 11. 16:24
 1/1 anonim ***** válasza:
hát.. ha csinálod akk kezdo deszka fel ev mulva már a polcon lesz bőven, meg am se hallani olyat ismeroseimtol h kezdo deszka, max h ezzel kezdtem, és most ez van, és nem az megy h kezdoknek csak ezek a márkák, és nem vehet profi deszkát, legroszab esetben széttori, de ezt mindenki maga tudja h mire kepes
2018. jún. 11. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!