Jött már rátok rosszkor a kakilás? Pl olyan helyen ahol sok volt a tömeg és nem volt wc a közelben
Figyelt kérdés
2018. jan. 24. 23:01
1/7 anonim válasza:
Sajnos előfordult, főleg hasmars, ami még rosszabb. Kénytelen voltam félrehúzódni egy kevésbé szem előtt lévő helyre, és ott elintézni (vécépapír mindig van nálam, és zsebkendő is).
2/7 anonim válasza:
Egyik haverom járt így kb 12 éve.Kint voltunk a Szigeten totálisan szétcsapva,támolyogtunk ott a koncertek meg a sátrak között amikor rájött.De olyan szinten,hogy már fájt neki.Kerestünk pottyantóst de sehol nem találtunk,azt sem tudtuk hol vagyunk vagy merre.Menet közben volt olyan,hogy körülnéztünk és később esett le,hogy épp dühösen meredtek ránk,mert éppen valakinek a sátrán álltunk meg értékelni a helyzetet meg éppen kezdtem volna pisálni egyet.Aztán elhatározta,hogy őt nem érdeki nem bírja tovább oda csinál valahova,de mindenhol voltak,meg sátoroztak,nézték hogy mit támolyog meg sunyizik a sötétben ez a két kigyúrt meg tetovált részeg állat.Végül már folyt a könnye annyira tartotta amikor megtaláltuk a mobil wc-ket,de persze mindegyik foglalt volt.Ezért elkezdte ütni az elsőt és kiabált,hogy ha nem jössz ki felborítalak.Kifutott belőle egy srác riadtan,én próbáltam tartani magam végig,de itt már könnyeztem a röhögéstől:).Miután kijött már fel tudott egyenesedni,de wc papír nem volt bent,úgyhogy beáldozta rá az alsógatyáját.
3/7 anonim válasza:
Korn koncert 10.000res tömeg én a színpadtól 5 méterre álltam... nem volt mit tenni, kiengedtem... furcsa de életem egyik legjobb szarásaként emlékszem rá.
4/7 anonim válasza:
Volt méghozzá a villamoson ami zsúfolásig tele volt . Nyár volt és rohadt meleg, fingani akartam de éreztem hogy valami meleg jött ki. Mikor lenéztem a gatyából kipottyant pár csepp, arra ráléptem hogy eltakarjam de aztán megcsapott a keserű szar szag.
Előttem pár méterre ált két ápolatlan férfi, elkezdtem kiabálni hogy milyen büdösek, szépen rájuk kentem :D a legközelebbi megállónnál leszáltam
5/7 anonim válasza:
Ehhh, ez cinkes! Eeeegen, ilyen sajnos előfordul gyakran, hogy az ember fingani akar, és jön a sűrűje is :S hogy oldottad meg végül? Étterem slozijába bekönyörögted magad,alsógatya le, kidob, tisztálkodás, hazamenet?
6/7 anonim válasza:
Egy étterembe szaladtam be a mosdóba szaros alsógatyát kidobtam még ott, a seggemet a csapnál mostam tisztára (wc papír sajnos nem volt) úgy hogy a lábammal tartottam a kilincset nehogy valaki benyisson
7/7 anonim válasza:
Egy kb. kétórás buszos úton jött rám a nagydolog (mondjuk a sofőrnek szólhattam volna, hogy "nem vagyok jól, álljunk meg egy benzinkútnál 5 percre"). Valahogy végigszenvedtem az utat és leszállásnál berohantam az állomás WC-jébe, életemben nem szrtam olyan jót. :D Utána még 3 órával is kellemesen kirázott párszor a hideg a megkönnyebbüléstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!