Hogyan csináljak ebből izmokat?
Figyelt kérdés
Rendszeresen járok workout-ozni szériákban csinálom a gyakorlatokat..ezek:felhúzás,tolóckodás,fekvőtámasz,alkar,tricepsz,hasazás...Az étkezésem átlagos.Tehát nem eszek éjjel nappal tojást és csirkét hanem elég változatosan emellett néha úszok,napi 10k biciklizés ások nehéz dolgokat cipelek(dolgozok).Elég sovány vagyok és ezért kéne híznom +izmosodni,erősödni...15 éves vagyok 174 cm magas és 54kg.A bicepszem,alkarom elég szépek és kemények,a mellizmaim befeszítve pedig szintén kemények és szép kocka alakúak..:)..2013. jún. 20. 23:06
1/7 dirtboy válasza:
tömegnövelő étrend kéne és legjobb súlyzós edzés lenne.
ez a legkönnyebb és leggyorsabb módja.
2/7 A kérdező kommentje:
Tudnál mondani étrendet?am meg nem sulyzókkal szeretnék edzeni hanem a saját testsúlyommal és nem azt irtam hogy gyorsan szeretném:)van még időm még csak 15 vagyok..am kössz a választ.
2013. jún. 20. 23:19
3/7 dirtboy válasza:
bodybuilder.hun van sok tömegnövelő étrend minta válaogass bátran.
tudom hogy nem írtad hogy gyorsan akarsz de ésszerű a leggyorsabbat választani ha izom méret növelés a cél.
a saját test súlyos sem rossz de annak nem éppen az izom méretének a növelése a cél így hát az sokkal lassabb fejlődést eredményez.
ezzel nem lebeszélni akarlak csak azért mondom hogy tisztába legyél vele és ne törj le ha nem látsz magadon változást 2hónap után.
egyébként a saját testsúlyos és a súlyzós edzés kombinálható,nem muszáj választani a kettő közül.
4/7 poiu válasza:
Szerintem írigylésre méltóan rendben vagy.
5/7 A kérdező kommentje:
az 1 válaszolónak még 1x kössz de poui a te válaszod nem értem.
2013. jún. 20. 23:38
6/7 A kérdező kommentje:
poiu*
2013. jún. 20. 23:39
7/7 poiu válasza:
Mindent meg tudsz csinálni, amit akarsz, sovány vagy és izmos. Ilyen az alkatod, tök jó. Erre lehetne tömeget pakolni sok munkával, de minek? Neked vszínűleg inkább a fegyencedzés való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!