Melyik a legjobb és legroszabb harcművészet, önvédelmi rendszer? Mit érdemes elkezdeni? 20 F (Bp)
Imádom amikor nekiállnak egyesek osztani az észt mindenféle háttérinformáció nélkül :)
A krav maga egy katonai használatra kifejlesztett önvédelmi rendszer, amit több ország hadereje használ hivatalosan, nyilván "bóvli" rendszer.
Végülis csak minden második nap akarnak 10-20 embert megkéselni muszlimok a buszokon-tereken, izraelben nyilván nem használják... Ja, várj...
Az egyetlen probléma vele hogy civileknek nem lehet tanítani a katonai verziót, a civil verzió pedig gyakorlatilag ju jitsu-kick-box-valami nemtudommi keveréke.
De azt állítani, hogy a krav maga nem meggyőző egyszerűen azt mutatja hogy semmilyen információval nem rendelkezel vele kapcsolatosan...
Én voltam civil krav maga edzésen, és fogalmam sincs hogy amit tanítottak honnan vették. Ezért leírtam, hogy nem tudom mit kevertek bele. Ezt úgy hívják hogy gerincem van és beismerem amit nem tudok.
Eközben a magadfajta féreg nagyokat hazudozik úgy, hogy semmi információval nem rendelkezel.
Melyik a jobb ?
Beismerem ha nem tudok valamit > Kitalálok valami hazugságot ha nem tudok valamit
Le lehet szólni doktor "24%-os válaszokat ad" kecske, de nehogymár erkölcsi magaslatról arcoskodj.
Jogosan mesélsz az erkölcsről, miközben féregnek nevezel valakit azért, mert más véleménye van. Vegyél be nyugtatót barátom!
Az, hogy a megnyilvánulásaim általában ellentétesek a közvéleménnyel, az meg nem feltétlenül probléma.
Az önigazolást, meg a személyeskedést, meg a nevekkel való viccelődést hagyjuk már, mert elég gyerekes.
A te értelmi képességeiddel elég nehéz lesz felfogni, de nem azért nevezlek féregnek mert más a véleményed. Azért nevezlek féregnek mert tisztában vagy vele hogy semmit nem tudsz, és mégis van pofád véletlenszerű hazugságokat kitalálni, hátha valaki egyszer elhiszi.
A megnyilvánulásaid nem a közvéleménnyel ellentétesek hanem a tényekkel, ezért vagy ott ahol.
Magyarul annyit érsz amennyi százalékod van GYK-n?
És nincs ok arra, hogy egy idegen embert féregnek nevezz.
Nem a stílust, hanem a magyarországi oktatását kritizáltam.
Lehet, hogy hadseregben oktatják, lehet, hogy Izraelben a civil is jó, de a magyar publikus kraw maga gagyi dolog.
Hogyan is mondtad?... Ja igen! Ez tény.
És akkor most megegyszer megkérlek, hogy hagyjuk a személyeskedést, mert gyerekes dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!