Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A Thai-Box-ban többet rúgnak...

A Thai-Box-ban többet rúgnak mint ütnek?

Figyelt kérdés
Csak azért mert néztem videókat meccsekről és elég sokszor csak rugdosták egymást ahelyett hogy ütöttek volna.Mert én azért az öklömet is használni akarom majd, csak nem tudom eldönteni hogy Thai-Box vagy Box.(Szerintetek melyik a jobb, hatékonyabb, akár utcán is?)
2010. máj. 30. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
a klasszikus muay thaiban nagyon kevés ököl volt, inkább a térd és a könyök dominált, de aztán a nyugati stílus bejött és onnantól lett thaiBOX, egyre több ökölharc is volt. Ne félj, thaiboxon is bucira fogják ütni a fejed, csak ott még rúgást is kaphatsz fejre :) Szerintem egyébként is a thaiboxosok alapállása sokkal de stabilabb, mint a sima boxolóké, ez utcán hasznos lehet, meg még sokminden más.
2010. máj. 30. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Utcán egyértelműen a Thai Box a hatákonyabb a kettő közül.

Azért ütnek is, nem tudom milyen videokat láttál!

2010. máj. 30. 21:33
 3/3 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek:D
2010. máj. 30. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!