Van értelme boxolni 18 évesen?
Èn mèg nem vagyok 18 ,de ha majd annyi leszek (tobb mint 1 ev).
Akkor van e ertelme elkezdeni?
Ugye akkor mar vege az iskolanak kb. Ès nem kell magam kitől megvédeni? Mert felnőtt leszek.
16/f
Tök8 úszás vagy box vagy akármi 18 évesen régesrég késő bármihez. Már ha komolyan akarná csinálni.
Ha meg csak tinglitangli a haverokkal akkor bringázzon le a rómaira sörözni egyet.... az is sport.
Ebben egyetértünk , tök mindegy hogy úszás vagy box mivel sportolni elkezdeni sosem késő .
Hátránya semmiképp sem származik belőle , sőt inkább előnyére válik .
Lássuk az előnyeit : Fejleszti a fizikumot , ad egy bizonyos tartást , szellemileg is erősebbé tesz , javítja a mozgáskoordinációt , le tudja vezetni a fölös energiákat ( amennyiben vannak ) , önvédelemi értéke sem elhanyagolható .
A kérdező sehol sem említette hogy profi ökölvívóként akarna megélni , de mint írva volt az amatőr szinten lehet esélye a sikerre .
Mondd , te most nem csak hobbiból úszol ? Te nem csak kavarod a klóros vizet ? Kérlek magyarázd el hogy anno miért nem fogadtad meg a most adott tanácsod és hagytad ott a medencét ? Visszatértél és habár nem versenyszerűen de mégis folytatod . Akkor a kérdező miért ne vághatna bele ? Miért akarod ennyire lebeszélni róla ? Hogy nem lesz belőle profi öklöző bajnok ki sorra nyeri a vb , eb , ob öveket ? És ? Mert nem fognak a kora miatt kapkodni utána a szervezetek attól még lehet tehetséges ( jó ) bunyós, kinek hasznára válik majd mindaz mit a teremben tanult .
Kérdező , miért nem most kezded hanem 2 év múlva ? Az iskola mellett nem lenne időd az edzésre ?
Na jól van látom sokan írtatok, most vagyok 16 éves és nem 18.. de néhányan látom nem olvasták el a teljes kérdést.
En nem akarok profi lenni sot meg versenyre se akarok jarni.
Csak megakarok tanulni kicsit boxolni.
Es azert nem most kezdenem mert ahol lakom (Miskolc mellett ) itt csak este 8 kor vagy 5 után lenne ami nekem időbe nem fér bele mivel , Miskolcra bejarni.. meg vjssza stb tanulni is kell.
????
megfogadtam és otthagytam!
Soha többet egyszer se voltam 1 db VERSENYEDZÉSEN se....
soha többet.
Mert ugye van sima edzés van versenyedzés és van "just for fun" edzés.
Na én az első kettőn utoljára 13 évesen voltam, mert 16 évesen 7 év igazolt versenysportos múlttal KIRÖHÖGTEK amikor vissza akartam állni.
AZ meg hogy lemegyek a sportusziba és leúszok X hosszt azt bárki utánam csinálja.
A kérdés nem mai, de gondoltam leírom:
Van egy férfi aki huszon valahány évesen kezdett boxolni és profi boxoló lett belőle, versenyekre jár és már Mike Tysont is kihívta aki tény hogy visszavonult de még mindig jó passzban van.
Jake Paul!
(remélem Mike Tyson elveri amúgy)
"Az hogy is volt amikor egy eu-bajnok bokszolót egy szórakozóhelyen egy részeg akárki 1 pillanat alatt leszúrt.... az hogy is volt?"
Kés ellen semmivel sem véded meg magad, max. ha szerencséd van. De a legtöbb önvédelmi helyzetben hálistennek nem kerül elő kés és azokhoz hatékony a boksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!