El akarok kezdeni kick boxolni?
Sparring altalaban elso par edzesen nincs.
Nalunk kb 30 perc volt a bemelegites, nyujtas aztan paros gyakorlatok voltak. Eloszor combosokat kellett rugni 40et parnara, aztan csere es a partner. Aztan jott a terdeles (en kick/thai box keverekre jarok, mert K1 es MMA versenyzok vannak nalunk) egyeb rugasok. Majd zsakolni kellett, kombokat csinalni, lengyelbox. Persze minden idore, 1 perc alatt 100 utes stb. Aztan volt levezetesnek futas es ennyi. Az edzes masfel ora volt. Idovel van sparring, de nem veretik ossze a kezdoket a haladokkal.
Egyebkent szinten "gyurtam", aztan eroemeles ment. En judoval kezdtem, ott a sarga ovesek ellen ert valamit a nagyobb tomeg es ero, de haladobbakkal szemben nem. Az ilyen alloharci stilusoknal meg ennyit se. Az eronleti resz egyebkent nem nagy cucc, nem is ez a lenyeg szerintem, hanem maga a technikai, sparring resze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!