17 éves vagyok, el akarok kezdeni boxolni segítség kéne?
Azon gondolkozom nagyon régóta már, hogy elkezdek thai boxolni vagy kick-boxolni.
Még soha nem csináltam semmilyen küzdősportot, rúgni egyáltalán nem tudok, és kötött eléggé az izomzatom.
Megérné elkezdni?
Mennyi időbe telne mire megtanulnék verekedni önvédelemre rúgást és ütést beleértve?
Jah, és mennyire alakítaná át az alkatom mondjuk a rendszeres box edzés?
180 centi vagyok és 78 kiló. Inkább izmos mint dagadt.
Ez olyan bugyuta kérdés. Nem bántalak, mert megértem, hogy te nem érzed, de akkoris...
Na, akkor sorjában: Megérné.
Nem tudni, mivel attól függ, hogy mennyire elszántan csinálod, illetve fejben, hogy állsz hozzá a dolgokhoz. Nem lehet jósolni! Az önvédelem összetett dolog. Hogy mennyi idő után lennél erősebb egy átlag embernél egy 1v1 elleni harcban? Ha rendszeresen edzesz és van érzéked hozzá, akkor fél év szerintem már elég lehet ehhez.
Aztán mit kérdeztél még? Ja, alakformálás. Látszana. És pozitív irányba formál, mielőtt itten valami másra gondolnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!