Ez hogy lehetséges? (harcművészet/küzdősport)
Figyelt kérdés
Az ember meg sem érti az ütéseket,ez még rendben van.De 1:10 környékén izomból kézéllel torkon csapják.És szinte meg sem érzi.Semmi baja nem lesz.Pedig a torok a legveszélyesebb,könnyen lehet belőle fulladás
2017. júl. 22. 16:59
1/7 anonim válasza:
Nyakizom. Mi is edzük Boxon. De ha megnézel egy Shaolin szerzetest, azok is kézzel, bottal verik egymás torkát és semmi bajuk. Edzés. Ennyi. Tévhit, hogy nincs a nyakban izom. Van ott, csak gyengébb. Jól fel kell edzeni. Fojtogatás ellen is lehet védekezni így, sőt! Minden szabaduló technika működik, de csak akkor, ha erős a nyakizmod és nem tudja eltörni a légcsövedet.
2/7 A kérdező kommentje:
De itt torokra üt.A torok meg egy gyenge pomt,nem?Kb mint ha a tökgolyóra ütne,csak még veszélyesebb
2017. júl. 22. 18:13
3/7 anonim válasza:
Már nem azért, de akik ütik látszik hogy nem képzett harcosok. Csak gyurmák.
4/7 A kérdező kommentje:
A torok az torok.Ha egy képzetlen tökön rúg,ugyan úgy fájni fog
2017. júl. 22. 20:59
5/7 anonim válasza:
Ahogy én láttam nem torkra ment azütés, hanem feljebb, ahol meg tudja feszíteni.
6/7 anonim válasza:
Én is úgy vettem észre, hogy feljebb ment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!