Küzdősportolók, harcművészek! Ti tartotok valamilyen házi állatot?
Ez most miért fontos ?
Amúgy nem.
Ne is mond! Vagyont költök rájuk!
Van egy 60 literes nano tengeri akváriumom, itt egy videó róla:
https://www.youtube.com/watch?v=gJ0iMk-6wrk
Van egy 360 literes tengeri akváriumom is (korallokkal, zoanthusokkal, császárhalakkal, doktorhalakkal, korallsügérekkel, kőkorallokkal...stb.). Aztán van egy 100 literes hight-tech növényes akváriumom (neonhal, serpalazac, törpegurámi)
Van egy 150 literes midtech növényes aksim is, kongólazacokkal, szivárványos kalászhalakkal, egy - még kicsi - red devil vitorláshallal.
Aztán jön még pár hét múlva a 450 literes brakkvízi aksi is, lövőhalakkal, holdhalakkal és árgushalakkal. xDD
Az akvarisztikát nem lehet egyszerűen nyomni. :D
Sincere Fist
Hogyan tudsz azzal a 100 labuval egyutt elni?:D
Rozsda, az igen. Nalad kesz tropicarium feeling lehet:D
Igen, jelenleg van egy kutyám és két teknősöm, régebben voltak hörcsögeim, kaméleonom csak azok hamar meghalnak :'(,
a macskák is fogyócikkek errefelé sajnos:/
Palilaci!
Először is, ő nem szimplán százlábú, ő Jessica! XD
Egy 31 cm-es nőstény, az én "pici kislányom". Tegnapelőtt, adtam neki egy hörcsögöt, szépen bepuszilta, legalább jól lakott.- :)
Rozsda!
Basszus nem is tudtam, hogy te ekkora akvarista vagy! :O
Engem csak a terrarisztika érdekel, abból is csak az ízeltlábús műfaj (bár nagyon-nagyon régen volt egy leopárd gekkóm, de aztán elajándékoztam). Most egy herculesbogarat és egy orchidea manót (ez egy imádkozósáska) akarok beszerezni. Még + két terrárium. Ez sem lehet csak úgy abbahagyni. :D
Azért tettem fel a kérdést, mert engem az edzőtársaim (thai box edzés) kiröhögtek, hogy papagájokat és kanárikat tartok. Mert neki, a többségüknek pitbulljuk van.
De látom tartotok ti is mindenfélét. Sincere, nem sajnáltad azt a hörcsögöt? :/ Azért skorpió meg ilyen megaszázlábú azért kemény...
Sárkány neked pedig szép a bohóchalas aksid! Jó drága hobbi a tengeri akvarisztika, mondjuk a nagytestű papagájok sem olcsóak. Madarazni sem olcsó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!