Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mayweather-McGregor lehet...

Mayweather-McGregor lehet bunda lesz, hogy Mayweather milliárdos legyen?

Figyelt kérdés

Aránytalanul nagy odds-okat adnak McGregor-nak, mert boxban nem tartják esélyesnek. Hétszerestől egészek 28x-os szorzókig.

Mayweather a 400 milliós vagyona csak az egy negyedét teszi fel külölnböző offshore cégeken keresztül, akkor már milliárdos ember lesz.

Most a technikai részletekbe ne menjünk bele, las vegasban club-ja van, biztos van ismerettségi köre, aki szét tudja dobni a pénzt anonim módon rengeteg fogadási irodánál, majd tisztára mosni.

Lead az egójából, hagyja magát veszíteni és megszedi magát. Megmagyarázza, hogy már öreg volt ehhez, aztán ténylegesen visszavonul.

Szerintetek lehetséges?

2017. jún. 23. 23:34
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

Nem is vitatkozok tovább ilyen hülye kis ketrec buzulós tini pösscel :D

Az hogy Conor nyer kb olyan mint ha az ég zöld lenne.

2017. júl. 18. 13:16
 32/49 anonim ***** válasza:
Amúgy látszódik hogy rendes érveket nem tudsz mondani, csak fröcsögni. Mcgregort egy másod ostályú bokszoló kipcsázná, Mayweather ellen meg annyi neki.
2017. júl. 18. 13:17
 33/49 anonim ***** válasza:
62%

A ketrecharc buzulós? :D!

A box micsoda, ahol 12 menetig futkároznak, ugrálnak felhúzott vállal, meg ölelgetik egymást?

Mondjuk az ilyen látens melegek mint te biztos jól kitudják élni magukat benne.

2017. júl. 18. 13:23
 34/49 anonim ***** válasza:
Hát a ketrecharc 60% földharc meg egymás gyömöszölése. Csak nagy divat manapság. Bár te csak nézed a küzdősportot én meg csinálom :)
2017. júl. 18. 13:24
 35/49 anonim ***** válasza:
Biztos nagyon profi lehetsz már benne playstation-on.
2017. júl. 18. 13:26
 36/49 anonim válasza:
Mióta kijött Ps4-re az Ufc 2 nagyon sok 12-17 körüli Conor fan lett. Menők a tetkói elhiszem de nem sajnos nem érti egy jó pár ember a dolgokat ahogy olvasom. Azoknak javasolnám hogy maradjanak is a Psnél.(Csak nehogy visszaüssön a controller még a végén belilul az arcotok anyu meg eltilt.) Az meg hogy itt gyakorikérdeseken ki milyen kemény meg milyet üt na jó szerintem nem is értem miért itt írkálnak a szájhősök és miért nem a terembe vannak/bohócoknak is van felvételi a cirkuszba. Amúgy meg majd nyer aki jobb kár ezen vitatkozni ha szétfejelitek a billentyűt akkor se amiatt fog nyerni aki nyer. És nem nem boksz fan vagyok hanem mind 2-ő.
2017. aug. 2. 00:32
 37/49 anonim ***** válasza:

# 48

"itt gyakorikérdeseken ki milyen kemény meg milyet üt"

Rajtad kívül senki sem magyarázott ilyenről. Valamit szedsz és haluzol talán.

2017. aug. 2. 18:04
 38/49 anonim ***** válasza:

Gyerekek ne vitázzatok már a semmin :D ez olyan mint az óvodások " az én apukám erősebb mint a tiéd " beszólásai.

Várjátok meg a meccset és kiderül minden.

2017. aug. 2. 18:34
 39/49 anonim ***** válasza:

Ú hír, hogy 8 unciás kesztyűben fognak bunyózni. Ez egyértelműen McGregornak kedvez.

[link]

2017. aug. 2. 20:11
 40/49 anonim ***** válasza:
Még jobban szét lesz verve Mcgregor.
2017. aug. 2. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!