Mayweather-McGregor lehet bunda lesz, hogy Mayweather milliárdos legyen?
Aránytalanul nagy odds-okat adnak McGregor-nak, mert boxban nem tartják esélyesnek. Hétszerestől egészek 28x-os szorzókig.
Mayweather a 400 milliós vagyona csak az egy negyedét teszi fel külölnböző offshore cégeken keresztül, akkor már milliárdos ember lesz.
Most a technikai részletekbe ne menjünk bele, las vegasban club-ja van, biztos van ismerettségi köre, aki szét tudja dobni a pénzt anonim módon rengeteg fogadási irodánál, majd tisztára mosni.
Lead az egójából, hagyja magát veszíteni és megszedi magát. Megmagyarázza, hogy már öreg volt ehhez, aztán ténylegesen visszavonul.
Szerintetek lehetséges?
Ökölvívást lassan 10 éve tanulok, mmat pedig már oktatok. Ütőtáv meg fiatalság ide vagy oda, mcgregor csak abban az esetben nyerhet meg egy ilyen meccset, ha floyd eladja neki. Mcgregor egy amatőr boxbajnok volt Írországban. Ez is határozza meg az mma striker stílusát, illetve a hozzá tanult tkdja. Szavakkal nem lehet kifejezni, hogy ütéstechnikában mennyi a különbség a 2 versenyző között. Aki ért a bunyóhoz az ezzel tisztában van.
Ha tippelnem kéne, szerintem végig fog menni a meccs, Floyd nyer pontozással, Mcgregort meg 1-2x figyelmeztetik majd tiltott technikáért, úgyis a show részére fognak rámenni, tuti hogy 1-2 mixed technikát el fog sütni Conor már csak azért is hogy spanolja a közönséget.
Lehet mondani hogy floyd így kamu meg úgy, valóban nem szép a stílusa, viszont a modern kori ökölvívó szabályrendszert 100%osan ismeri és kihasználja. Tyson nem is tartja boxolónak floydot, ettől függetlenül a lehetőség adott mindenkinek hogy csináljon egy 50-0át.
Több embert személyesen is ismerek az oldalról, sőt van aki edzésre is lejött hozzánk, ezért nem látom értelmét a szájkaraténak, szóval ezeket fel se veszem :D
Honvédnak igaza van.
Csak az elvakult ememá fanok hiszik hogy conornak 1% esélye is van.
Amúgy Tyson miért utálja floydot ?
Hatalmas volt ez a két press conference.
A másodikon rendesen porig alázta Floyd-ot McGregor.
Egyébként szerintem mindkettőjüknek érdekük a rematch, 2x180 millió dollár... főleg, hogy a második már valószínű még többet hozna, ha Floyd kikap, mert még többen néznék meg.
Bár szerintem sincs az a pénz, amiért direkt hagyná magát veszíteni, de mindenképpen logikusabb és egyszerűbb, mint a kérdező pénzmosós elképzelése, ha már a pénzsokszorozásról gyártunk elméleteket.
Én sem szeretem Floydot annyira, Pacman szimpibb.
De mivel bokszoló vagyok, csak is neki drukkolok (úgyis nyer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!