Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Boxba ha lerohannak azt...

Boxba ha lerohannak azt hogyan védekezzem ki, hogy nekössek ki egyből a sarokba?

Figyelt kérdés
Akárhányszor nekem ront az ellenfelem folyton a ketős fedezékbe búlyok és bevisz a sarokba.

#védekezés #sarok #box #Ketősfedezék
2017. jún. 15. 14:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Én lemegyek mélyre, nekinyomom a fejem a hasának és megyek én is előre, aztán onnan feljövök, bumm egy horog, illetve ilyenkor a partner is meg szokott torpanni és akkor átveszem a támadó szerepét és oda tudok csapni neki, aztán vissza. Engem emiatt nem nagyon rohannak már le, mert jól tudom kezelni. Amikor meg Box ellen küzdök szabályok nélkül, akkor ebből lesz az, hogy kiteszem a könyököm és azzal rohanok bele, vagy pedig testharccal eldobom.

De a lényeg, hogy neked is ezt tudom ajánlani, hogy ronts te is előre, közben hajolj le. A kettősfedezéket pedig felejtsd el, próbáld meg soha nem használni, mindig mozogj és legyél agresszív. Mivel ugye csak ütni lehet, nem kell aggódnod semmi mástól, így nyugodtan menj le mélyre, told neki a fejed, ha rádront, közben menj előre és alulról lehet indítani rengeteg váratlan és marha gyors támadást.

2017. jún. 15. 16:07
 2/2 anonim ***** válasza:

kettős fedezékben hirtelen előre lépsz lökési erővel.

nevezik defendo pajzsnak is.

ha támadás közben hátra lépegetsz az kezdő hiba.

ha hátrafelé mozogsz,akkor végig pont benne maradsz a támadó kényelmes ütőtávjában.

ezért vagy előre törsz és megpróbálod fellökni kettős fedezékkel,vagy oldalra mozogsz.

2017. jún. 15. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!