Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek ez halálos lövés...

Szerintetek ez halálos lövés lett volna a való életben?

Figyelt kérdés
Ma kimentünk a lőtérre és kipróbálhattam, hogy milyen egy igazi fegyverrel lőnni. Na most, kaptam, egy olyan céltáblát, melyen egy emberi test van , viszont olyan mintha át lenne röntgenezve (rajzolt), és látszanak a belső szervek.Első lövésre eltaláltam az egyik veséjét, majd a másikat is.Való életben túlélné az illető egy ilyen lövést ? (Ha igen mennyi ideje lenne az illetőnek a túlélésre ?)Nem kell semmi rosszra gondolni, csak szimplán kiváncsi vagyok.

2017. jún. 11. 21:59
 1/3 A kérdező kommentje:
2017. jún. 11. 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Magának a vesé(k)nek az elvesztése nem halálos. Elvileg túlélhető!

De a belső vérzés miatt szerintem necces a dolog. A veseartériákon keresztül, "viszonylag" gyorsan el lehet vérezni és nagyon elszorítani sem lehet.

2017. jún. 11. 23:36
 3/3 anonim válasza:
+ rettentő fájdalmas. vágtad már be vesédet? szerintem kb a fájdalomba meg lehet halni
2017. jún. 14. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!