Milyen küzdősport lenne jó egy sokkal nagyobb, erősebb ember ellen?
"13!
Ne oszd az észt, a bunyót hagyd FÉRFIAKRA, te csak kondizzál!
Egyébként én bokszolni kezdtem és úgy megnőtt az önbizalmam hogy nem kellett verekednem mert tisztelni kezdtek! Pedig nem is volt még használható tudásom. De most már az is van, de ritkán kell használnom mert embert faragott belőlem a küzdősport. Ha meg kell használni akkor nem tétovázok, rommá ütőm!!"
Judozok es mellette szeretnek boxolni is. Szerintem nem zarja ki a sulyzos edzest:D
Ha megnezed a valaszomat 2 dolgot ajanlottam neki:
Egy full kontakt kuzdosportot/harcmuveszetet amin van erosites es sulyzos edzest. Teljesen mindegy mit csinal mert minden stilus jo, ha jol hasznaljak. Lehet elmegy a srac thai boxra es nem fog neki fekudni az egesz, de ha pl elkezd savatezni abban meg nagyon jo lesz. Az meg hogy egy hosszabb valaszt nem birtal ertelmezni, az a Te bajod es nem allsz Te senki felett, hogy megmond mit irhatnak ide. Az is egy "erdekes" szemlelet, hogy aki bunyozik az az igazi ferfi:D Szerintem pont nem, de nezopont kerdese az egesz:D
28!
Hát azért ha bokszolni kezd azzal nagy eséllyel okoz testi sértést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!