Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen küzdősport lenne jó...

Milyen küzdősport lenne jó egy sokkal nagyobb, erősebb ember ellen?

Figyelt kérdés
Van a suliban egy gyerek,ako terrorizál.Nem tudok ellene mit tenni.Alacson és vékony vagyok.163 cm 49 kiló.Ez a gyerek meg van vagy 1 fejjel magasabb és talán 100 kg is megvan.Értitek,ilyen szumó birkózó testalkatú gyerek.Hogy védhetem meg magam ellene?15/F

2017. máj. 20. 12:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ezt nem kell hagynod de a videokból nem szerzel tudást mivel "éles helyzetben" nem szereztél tapasztalatot . A küzdősport pedig épp ezt adja meg . Hozzászoksz az ütésekhez rúgásokhoz és magad is megtanulod osztani ezeket . Ám mivel valljuk be nem vagy egy izompacsirta így kell a súlyzós edzés is hogy azért kárt tudj tenni ellenfeledben .
2017. máj. 20. 22:21
 22/30 A kérdező kommentje:
Nem videókból akarom tanulni.Csak azt kérdeztem,hogy ez milyen sportban/harcművészetben van bent?Mert valami ilyesmi jó lenne.És ilyen fogások mibe vannak,amit a felemelés ellen tudok csinálni?Mert gondolom a bokszban nincs ilyen.
2017. máj. 20. 22:58
 23/30 anonim ***** válasza:
Akkor kezdj egy komplexebb stílust mint a ju-jitsu pl abban van sok minden . Vagy kezdhetsz kickbox - judo-t esetleg . Ezek a sportolók is 2 féle stílust űznek .
2017. máj. 20. 23:13
 24/30 palilaci ***** válasza:

"13!

Ne oszd az észt, a bunyót hagyd FÉRFIAKRA, te csak kondizzál!

Egyébként én bokszolni kezdtem és úgy megnőtt az önbizalmam hogy nem kellett verekednem mert tisztelni kezdtek! Pedig nem is volt még használható tudásom. De most már az is van, de ritkán kell használnom mert embert faragott belőlem a küzdősport. Ha meg kell használni akkor nem tétovázok, rommá ütőm!!"

Judozok es mellette szeretnek boxolni is. Szerintem nem zarja ki a sulyzos edzest:D

Ha megnezed a valaszomat 2 dolgot ajanlottam neki:

Egy full kontakt kuzdosportot/harcmuveszetet amin van erosites es sulyzos edzest. Teljesen mindegy mit csinal mert minden stilus jo, ha jol hasznaljak. Lehet elmegy a srac thai boxra es nem fog neki fekudni az egesz, de ha pl elkezd savatezni abban meg nagyon jo lesz. Az meg hogy egy hosszabb valaszt nem birtal ertelmezni, az a Te bajod es nem allsz Te senki felett, hogy megmond mit irhatnak ide. Az is egy "erdekes" szemlelet, hogy aki bunyozik az az igazi ferfi:D Szerintem pont nem, de nezopont kerdese az egesz:D

2017. máj. 21. 07:56
 25/30 anonim ***** válasza:
22%
Igazából semmilyen, alapból hátrányba vagy bátyja. Elég egyszer földre kerülj, utána lelket is kiveri belőled... szerintem nem éri meg. Hagyd a fenébe.
2017. máj. 21. 11:00
 26/30 anonim ***** válasza:
Ha bokszolni kezdesz az is jó ellene. Jól mozgásod lesz, nem fog tudni elkapni. Mire megfogna 6-ot a fejébe ütsz aztán a földön addig rúgod míg mozog.
2017. máj. 21. 11:56
 27/30 anonim válasza:
Ha testi sértést akarsz okozni az illetőnek, Te rosszabul jössz ki belőle. Másrészt ne keresd a bajt, ha nem muszáj, ne kerülj konfliktusba/küzdelembe. Inkább fordulj egy tanárhoz, az igazgatóhoz vagy valaki nálad idősebbhez, aki majd segít megoldást találni.
2017. máj. 21. 21:16
 28/30 anonim ***** válasza:
Ha megtanulja helyesen kivitelezni a technikákat kicsi a testi sértés esélye . Legalábbis oly mértékben hogy megszívja .
2017. máj. 21. 21:44
 29/30 anonim ***** válasza:

28!

Hát azért ha bokszolni kezd azzal nagy eséllyel okoz testi sértést.

2017. máj. 22. 17:28
 30/30 anonim ***** válasza:
Okoz de az önvédelemhez neki is joga van . Valamint inkább osszon ki két horgot minthogy elszakadjon a cérna és egy csővel csapja agyon . 2 Akkor a küzdősport edzéseken bűnözés folyik ? Mert ott is gyepálják azért egymást rendesen . S amint mondtam ha megtanulja helyesen alkalmazni a technikákat akkor kicsi a komoly sérülés esélye , ok a fájdalomokozás benne van . De megtanulja mit üssön és milyen erővel hogy ne okozzon veszélyes sérülést de a kötekedőnek se legyen kedve többé játszadozni vele .
2017. máj. 22. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!