Milyen küzdősport lenne jó egy sokkal nagyobb, erősebb ember ellen?
Segítséget nem tudok kérni.Mások is csesztetnek a suliban.Aki van barátom,az sem egy Toldi Miklós,ha értitek mire gondolok.
Tényleg jó lenne elkezdeni vmi thai boxot vagy ilyesmit.De mit tudok tenni ilyenkor?Ha felemel a levegőbe?Múltkor is felkapott a vállára,mint egy krumplis zsákot.Ha akarna,földhöz vághatna és összetörném magam.Ilyen ellen mit lehet tenni?Ha a felkap,mint egy zsákot?
Haha ekkora fassagokat, hogy par honap thai box es elvered:D
Tudom sokaknak faj de egy 50 kgs gyerek lehetne az utolso leghajlito, akkor se tudna elverni azt a sracot ha az a dagadek gyors es eros. Most sok kis davidnak a lelkebe tapostam de ez van. Uzheted te evekig a thai boxot, technika ide vagy oda, nem hiaba vannak sulycsoportok ott is. Persze egy lassu kevesbe eros ember aki nagydarab azt lazan megvered barmilyen harcmuveszet/kuzdosport tudas nelkul ha gyorsabb es pontosabb vagy nala. Marpedig a kerdezo ellenfele minden bizonnyal az utobbi kategoria. Jo hogy felkap 50 kilot ha ő maga mazsa 10.
Valaszthatsz kerdezo akarmit ugyis 3 dolog szamit: gyorsasag, ero, pontossag. Ha ez a 3 megvan, edes mindegy, hogy te thai boxra, savatera vagy bjjre mesz. Nem a stilus szamit, hanem azok a kezsegek amiket fejleszt. Ergo minden hatekony ha erosen, gyorsan es pontosan tudod hasznalni. Persze minden stilusnak van elonye meg hatranya is. Egy karates utese egy boxolehoz kepest nevetseges lesz, de jobban birja a karates az ovon alul tamadasokat es tud is erdemben oda tamadni. Azt a 3 dolgot meg egy olyan harcmuveszet/kuzdosport adja meg amin van full kontact kuzdelem es normalis erosites. Am vannak nagy varazslok es koklerek. Altalaban az o edzesukon elmondjak, hogy ennel nincs hatekonyabb cucc, a tobbi szar es egesz vegig a levegohajlitas megy meg neha par fekvotamasz.
Amit javaslok az a sulyzos edzes es magas feherjetartalmu kaloriaplusszos etrend. Ha felszedsz magadra 10-15kg izmot (ami also hangon 2 ev minimum) kevesbe leszel gyengenek latszo celpont. Aki meg most jonne a dokkmunkas, kapalos, favagos fassagaival, hogy abbol van az ero meg a szalonnabol, a sulyzo pedig felfujt muizmot csinal, az tartsa meg maganak, koszonom
"Kerülni őt"
Ez rossz válasz.Én férfi akarok lenni és meg akarom magam védeni.És kehetőleg fájdalmat okozni neki.
Csak van erre valami technika,hogy ha felemel,nem?
Nézegettem videókat.
Az a gyerek is kb így néz ki.Ez milyen harcművészet és milyen technika?Egy ilyet én is meg tudnék csinálni ellene?
13!
Ne oszd az észt, a bunyót hagyd FÉRFIAKRA, te csak kondizzál!
Egyébként én bokszolni kezdtem és úgy megnőtt az önbizalmam hogy nem kellett verekednem mert tisztelni kezdtek! Pedig nem is volt még használható tudásom. De most már az is van, de ritkán kell használnom mert embert faragott belőlem a küzdősport. Ha meg kell használni akkor nem tétovázok, rommá ütőm!!
https://www.youtube.com/watch?v=buuC2IHqgCk&t=26s
Nézzétek meg ezt a videót! Sokat számít a gátlástalanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!