A judo és erőemelés mennyire egyeztethető össze?
Figyelt kérdés
Illetve származna e hasznom a plusz erőből?2017. máj. 8. 22:16
1/10 anonim válasza:
A plusz erőből mindig származik hasznod csak nehogy lelassítson
2/10 anonim válasza:
A hatalmas tömegű izmok rengeteg energiát és oxigént fogyasztanak. Hamar kifulladsz, besavasodsz, megrángatnak, ledobnak.
Másfajta erő kell a kettőhöz, a judo (bár elméletileg nem az erőről szól) nagyon igényli az erő-állóképességet, és ha már itt tartunk, az erő-ügyességet is.
3/10 A kérdező kommentje:
De akkor sok MMA-s miért van annyira kigyúrva?
2017. máj. 11. 23:11
5/10 anonim válasza:
És az MMA-ban azért nemcsak erőnléti edzés megy
6/10 A kérdező kommentje:
Hát jó de azok profik,napi 2x edzenek.Mindenre van idejük
2017. máj. 12. 11:18
7/10 anonim válasza:
A fő kérdésre válaszolva igen összeegyeztethető . Haszon származna - e ? Igen
8/10 palilaci válasza:
Eroemelek es judozok is. Amit eszrevettem, hogy foleg alloharcnal tudom kamatoztatni a plusz eromet. Foldharcnal kevesbe. Es igen, nagyon jol kiegesziti egymast a ketto, tekintve, hogy a judosok nagy resze nem fordit eleg idot a normalis erositesre megha nem is olyan fontos mint pl a birkozasban. Crossfitt jellegu edzesek mennek nalunk, futni szoktam, a tobbit kihagyom mert az en edzestervem sokkal jobb. Ez a kifulladas meg hulyeseg. Naturalban nem tudsz akkora izomtomeget felszedni ami barmiben is hatraltatna. Kardio plusz nyujtas es inkabb hasznodra lesz az izom.
9/10 A kérdező kommentje:
És te mennyit edzel hetente?
Hány judo és erőemelő edzésed van?
2017. máj. 19. 23:37
10/10 palilaci válasza:
Vasarnap, kedd es csutortokon vannak az eroemelos napok. Nehez-konnyu-nehez felosztasban. Madcowot csinalok. Judozni heti 2x jartam hetfo es kedd szemelyeben, de valoszinuleg emelem heti 3ra meg egy szerdai nap beiktatasaval. Szerintem pihenonapokon menj mindig hosszutavon igy nem hatraltat a fejlodesben a judo. En is csak azert megyek heti 3x mert junius vegere leakarom tenni az ovvizsgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!