Hogyan éljem túl a paintballt?
Figyelt kérdés
Hogyan éljem túl a paintballt lövés nélkül?
Igazság szerint belerángattak ebbe az egészbe, amúgy soha az életben nem mentem volna, az egyszer biztosxdd De most már nem akarom/nem tudom visszamondani, ezért muszáj...
Szóval az egri tufabányában leszünk.
Valakinek nincs esetleg erre egy bevált búvóhelye, vagy valami bevált módszere, hogy ne kapjak lövést? :D xdd
Ajj.
2017. ápr. 29. 23:18
1/6 anonim válasza:
A lövés nem fáj, kivéve ha a seggedre közelről lőnek rá, na akkor fáj ám rendesen 5 másodpercig.Inkább próbáld meg élvezni és nem elbújni. De ha ennyire félsz a találattól, akkor hasalj le és a maszkon megy szét a lövedék, ahol nem érzed.
2/6 A kérdező kommentje:
De ezt nem értem. Egy csomó helyen azt olvastam hogy nagyon fáj. Mondjuk ez lehet fájdalomküszöbtől is függ:D de jézusom én nagyon parázok. Amúgy még egy kérdés: a pályán összesen hányan játszhatnak?:)
2017. ápr. 30. 00:06
3/6 anonim válasza:
Dehogy fáj! Ez játék, csak élvezd. Jó móka. Az airsoft sokkal jobban fáj, de az se fáj amúgy, csak kellemetlen.
4/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, most már megnyugodtam valamennyire:D :)
2017. ápr. 30. 13:36
5/6 anonim válasza:
Ezert jo ez a paintball kivsit felsz izgulsz, igazi adrenalin froccs az egesz
6/6 A kérdező kommentje:
Egyébként kaptam lövést, de tényleg nem volt durva annyira, kicsit csípett abban a pillanatban, mikor meglőttek, de amúgy kibírható teljesen :D :)
2017. máj. 18. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!