Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek Tyson ebben az...

Szerintetek Tyson ebben az esetben megtudná védeni magát?

Figyelt kérdés

Tegyük fel Mike Tyson egy buliban van, aztán a buli után kihívják 3-an szemtől szemben (nem plekniből mennek neki).

A 3 ember adatai:

-1: 175 cm magas, 70 kg-os.

-2: 184 cm magas, 92 kg-os.

-3. 180 cm magas, 80 kg-os.

Egyiknek sincs tapasztalata bunyó terén.

2017. ápr. 26. 17:22
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha egyiknek sincs tapasztalata bunyó terén, akkor 2,5-3 másodperc és 3 ütés (plusz a nokedlik kapálózásai, vagyis úgy maximum 1-2 a levegőbe) erejéig fog tartani a "harc" és ez után Tyson nyugodtan elsétál, ha meg jó kedve van, akkor hazafelé menetet hívja a hullaszállítókat.
2017. ápr. 26. 17:38
 2/10 anonim ***** válasza:

Amúgy kérdező, érdekelne a gondolatmeneted! Miből gondolod, hogy 3 nokedli majd ellenfele lesz egy akármilyen harci stílust képviselőnek, aki ráadásul még profi is a stílusában?

Mert ha azt mondtad volna, hogy 3 karddal profin bánó machetés hátbatámadja, miközben Tyson részegen a falnak támasztva magát próbál haladni előrefelé, akkor azt mondom, hogy oké, a 3 manusnak van több esélye, de így nem értem, hogy hogy gondolhatod, hogy egy tiszta küzdelemben, fegyver nélkül, szemtől szemben majd 3 átlagjóska el fogja náspángolni Mike Tysont. Remélem így ezt elolvasva érzed te is, hogy milyen buta kérdést tettél fel. Ne vedd magadra, nem bántalak én, de menj egy Box edzésre és próbálj meg megütni átlagemberként egy olyan akár csak fél éve Boxolót. Lelövöm a poént: nem fog sikerülni! De ha ő visszaütne, hát garantálom, hogy elég lenne neked az az 1 pofon. És akkor csak egy kezdőről beszéltem.

Mike Tyson vs 3 Jóska...pfff...vajon ki fog nyerni? :DD

2017. ápr. 26. 17:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Komoly a kérdés?
2017. ápr. 26. 18:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert itt olvastam hogy egy boxoló maximum 2 embert tud megverni.
2017. ápr. 26. 20:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ide akármilyen gyökér írhatja a hülyeségeit ha beregisztrál. Helyén kell kezelni.
2017. ápr. 26. 22:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Tyson nem egy hobbi boxoló volt. A felütései pedig legendásak. Egy nehézsúlyú profi bajnok. Ráadásul utcán többet bunyózott mint ringben, pontosan ismeri a street fight minden elemét és azt is hogy hogy lehet megnyerni. Rá voksolnék.
2017. ápr. 27. 13:53
 7/10 Csongor185 ***** válasza:

Tyson egyáltalán nem volt jó annyira mint sokan gondolják.

A látványos mérkőzések miatt volt a közönség kedvence. De ha az eredményeit nézzük nem egy nagy durranás, ahogy a kritikusok is többször meg írták. Amint kiált egy vele egyszintű bokszolóval (Holyfield) kikapott másodjára meg le harapta a fülét. Másrészt meg szét drogozta meg itta az agyát, a börtön után meg csak folyamatosan kikapott és már a korban is benne van.

Félre értés ne essék, nem a bokszot minősítem De Tyson egy showmen és szerintem nála sok jobb és eredményes bokszolok is vannak ill voltak mint pl: Ali, Roy jones jr ,manny pacquiao, stb.

2017. ápr. 27. 22:35
 8/10 A kérdező kommentje:

De attól elverné az átlag Jóskákat.

Mellesleg azért volt neki egy 1 tonnás ütőereje! :)

2017. ápr. 28. 10:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Tysonnak sokkal nagyobb volt az ütőereje, mint royeknak. Illetve tysont konkrétan többször vitték be utcai rablásért mint ahány profi meccsr volt. A KO aránya pedig kimagasló a profi mezőnyből. Street fightban biztos hogy ő a number one nehézsúlyú öklöző.
2017. ápr. 29. 11:46
 10/10 paper_chaser ***** válasza:
Szerintem az első ütésektől eldőlnének. Lehet akárhány kiló meg akármilyen magas.
2017. ápr. 29. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!