Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mike Tyson vs Buakaw Banchamek?

Mike Tyson vs Buakaw Banchamek?

Figyelt kérdés

Elméleti kérdés. Ha a fénykorában lévő Tyson és (a szintén fénykorában lévő) Buakaw összecsapott volna egy meccsen, akkor melyikük győzött volna?

Nincsenek egy súlycsoportban ez igaz. De akkor lenne egy olyan szabály, hogy Tyson csak üthet, Buakaw pedig a thai box összes technikáját használhatja (rúgás, térd, könyök). Földharc tilos.

2016. dec. 30. 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Tyson!

Mivel mind a kettő ügyes a saját sportjában, akkor a súlycsoportot kell nézni.

De pl ha Tyson béna lenne akkor hiába a súly.

2016. dec. 30. 20:36
 2/11 anonim ***** válasza:
44%
Lassan írok egy programot, ami felrakja az összes lehetséges közdősportolóra az X vs Y kérdést, utána végre ki lehet moderáltatni a Tieidet, hogy ez már volt :)
2016. dec. 30. 20:39
 3/11 anonim ***** válasza:
49%

"De akkor lenne egy olyan szabály, hogy Tyson csak üthet..."

Mást nem is tud. :D Hát, egy harcból nem lehet következtetést levonni...én inkább úgy válaszolok, hogy testőrnek inkább Buakawot fogadnám el.

De szerintem Tyson ki lenne végezve rúgásokkal és ugye a könyök és térd ellen abszolút nulla. De igazából, ha nem ringben vagyunk, akkor szinte garantáltan Buakaw. A Muay Thai mindig is szétszedte a Boxot ringen kívül. Ráadásul Buakaw a Muay Chaya képviselője. Tehát nem a sport Thai Boxé. Utcán Tyson hatalmas hátrányban lenne.

2016. dec. 31. 13:05
 4/11 anonim ***** válasza:
72%

Tysonnak nagyobb utcai harc tapasztalata van, sok járt ő anno a rendőrségre. Valamint ne feledjük a súlycsoportbeli különbségeket. Tyson ütőereje nagyobb, mint Buakaw rúgóereje, a lábmunkája is jobb Tysonnak.

A ringben leharapta Holyfield fülét, utcán sem fogná vissza magát, ha úgy lenne. :)

A meccset Tyson nyerné, szerintem kiütéssel. Az elképzelhető, hogy a meccs után sántikálna egy kicsit ugyan, de akkor is leverné Buakawot.

2016. dec. 31. 14:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a rugdosósdit!

Utcán ha közel vagyok hozzá, rúghat akár milyen jól, ha rúg akkor még nagyobbat esik!

2017. jan. 1. 00:55
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Ez as levegő hülye mint a f..sz!

Ha már valaki rúg az keményebb ?

Akkor én 20 éves vagyok, profi bokszoló! A tesóm meg 2 éves, de rugdossa a babaágyat! Akkor ő elvelig ver engem . .

2017. jan. 1. 01:03
 7/11 Küzdösport válasza:
Tyson sikerülne ütőtávba menni baukaw az előre menetelő bunyójával nem nehéz.
2017. jan. 1. 18:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Tyson kiütné. Egyértelmű. Nagy a súlybeli különbség.

Bár már Tyson olyan 50 éves lesz lassan, vagy már annyi is, talán több. Szóval Buakaw megverheti, ha nem a fénykorában élő Tysonról van szó.

2017. jan. 1. 19:49
 9/11 anonim ***** válasza:
80%
Tyson, és nem csak a nagyobb súlycsoport és nagyobb ütőerő végett. Tyson technikásabb, gyorsabb jobb a ritmusérzéke, a lábmunkája és a védekezése is. Buakaw kézzel (pontosabban ököllel) amúgy sem olyan jó, térdelni és rúgni erőseket tud, de egy Tysont ő pont nem fog tudni beklincselni.
2017. jan. 2. 11:16
 10/11 anonim válasza:
100%
Én Buakawra tenném egyértelműen, persze semmi sem szentítás csak egy szubjektív vélemény. Tyson közelharban tuti kiütné, de szerntem Buakaw lenne olyan rutinos, hogy távoltartó rúgásokkal, nem engedné közel magához. Sőt, azért azok a combosok, amit az a Buakaw odaküldözget, attól még kb. egy elefánt is kidőlne. Fejrúgásai is pontosak, csak nézzetek meg tőle egy két meccset, Tysonnak nem sok esélye lenne, annak a faszinak acélból van a sípcsontja azok a combosok meg térdelések, fejrúgások brutálisak.
2017. ápr. 19. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!