Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mike Tyson Vs. Rocky Balboa?

Mike Tyson Vs. Rocky Balboa?

Figyelt kérdés
ki nyerne?
2017. jan. 1. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
79%

Tyson.

Rocky túl sok ütést enged be, ami nem túl tanácsos legfőképp Tyson ellen, aki 30 kg-al nehezebbeket is kiütött 1 ütésből! Tyson jobban védekezik, nagyobbat üt, és teknikásabb, emelet erősebb is!

Tudom hogy viccből kérded, de most komolyan válaszoltam! :)

empire2000

2017. jan. 1. 20:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez most nem vicc kivételesen. Tudom, hogy Balboa fiktív persze. De a 3. részben Apollo megtanítja védekezni, Mr.T-t is ennek köszönhetően veri meg. Mondjuk az orosz fazon ellen ebből már nem sok látszik.
2017. jan. 1. 20:57
 3/3 csezio válasza:
Rocky. Mert hát a filmjeiből ítélve mindig kiedzette úgy a technikáját, hogy a végén leverte az ellenfelet. De mondjuk Tyson egója hatalmas,elbizakodott...sok nagy ember veszte volt ez...és Rocky ezt mindig ki is használta. Amúgy a kérdés rossz... Ali vagy Tyson? Ali eljátszadozna Tysonnal..de leverné tutira :D
2017. jan. 2. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!