Snowboarddeszkával kapcsolatos kérdés?
Figyelt kérdés
saját deszkát szeretnék báttyámét használtam azért nem tőle kérek segítséget mert annyira ő sem ért hozzá. 189-190cm magas és 82 kg vagyok 44-45 lábam van.Egyformán tetszett a pályán-szűz havon csúszás és parkos ugrálgatás is. Tudom hogy a burton talán a legjobb de nem vagyok otthon még a gyártókkal milyet/melyiket érdemes venni.Használt deszkára telik csak.Ekkora magassághoz milyen hosszú deszka kell? Ekkora lábra wide kell vagy normál lap? A flow/gyors kötés veszélytelen? Nem csatol ki magától?Milyen deszkát keressek?2017. ápr. 17. 22:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!