Pankráció - mit gondoltok ezekről a mozdulatokról?
elmennék pankrátor edzésekre és ezeket a mozdulatokat akarnám begyakorolni és majd élőben nyomni (1.8 m magas vagyok és kb. 65 kg - szóval inkább high-flyernek lennék jó és ennek fényében állítottam össze a listát)
- Double knee facebreaker (legismertebb nevén Codebreaker, Chris Jericho után)
- Superkick
- Neckbreaker
- Front-facelock cutter (legismertebb nevén Twist of Fate, Jeff/Matt Hardy után)
- Running big boot (ismertebb nevén Helluva kick, Sami Zayn után)
- DDT
- Spinebuster
- Swinging Reverse STO (ismertebb Sister Abigailként, Bray Wyatt után)
- Dropkick
- Enzuigiri
- Double underhook facebuster (legismertebb nevén Pedigree, Triple H és Seth Rollins után)
- Inverted double underhook facebuster (ismertebb nevén Killswitch vagy Impaler, Christian Cage után)
- Full nelson facebuster (ismertebb nevén Crushing Skull Finale, a Miz után)
- Spear
- Senton bomb
- Hurricanrana
- Scorpion hold (ismertebb nevén Sharpshooter vagy Scorpion Deathlock, Sting után)
szerintem jó lesz ez, ha akrobatikusabb vagy megtanulhatnál egy Moonsaultot is, az elég látványos
de amúgy a 65 kg egy kicsit tényleg kevés, egy 10 kilót fel kéne szedned szerintem
a magasságoddal nincs semmi gond
azt,hogy járj el konditerembe is és tartsd be a tömegnövelő étrendet.
annak a hatása látványosabb lenne,mint a levegőben pörgésé.
az első évben és ilyen súlyról indulva simán tudnád hozni a havi 1 kiló gyarapodást 1 évig.
inkább AJ Styleshoz vagy Finn Bálorhoz hasonló stílusban nyomnám
de amúgy köszi az építő jellegű észrevételeket, sokat jelent hogy valaki rendesen gondolatok ír és kötekszik (volt már rá példa) :D
nem sok
Spear-t kivettem a listából mert az tényleg elég gyakori
ez a Daniel Bryan féle Running High Knee még ami tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!