Szerintetek mi lesz a WrestleMania 33 eredménye?
az én tippem:
- Sami Zayn vagy Big Show nyeri az André the Giant Battle-Royalt
- Naomi lesz az új SD bajnos
- Neville marad bajnok
- Undertaker legyőzi Reigns-t
- Cena és Nikki győz
- Rollins legyőzi Triple H-t
- AJ Styles győz, bár ez elég egyértelmű
- Bayley marad bajnok
- Jericho marad bajnok
- Corbin legyőzi Ambrose-t
- Cesaro és Sheamus győz
- Bray marad bajnok
- Goldberg marad bajnok
Goldberg veszíteni fog. Úgy vélem csak a WM-ig van szerződése, ezt lejátssza, és nemsokára távozik a cégtől.
Cena-tól én várok egy heel turn-t. A túlzott Cena promó videóból miatt mostanában ezt tudom elképzelni. Illetve nagy húzás lenne.
Rollins nem fog győzni. Samoa Joe biztos meg fogja támadni, vagy ha ő nem is, de valami biztosan lesz.
Bray meccsen szerintem visszatér Erick Rowan, és megvédi Bray-t a vereségtől.
Undertaker nyer, ez egyértelmű. Kétszer nem fogják megveretni, főleg nem Reigns-el.
arról nem is beszélve hogy ha van épeszű médiaelemzőjük akkor látják hogy kvázi öngyilkosság lenne
már mikor Reigns Royal Rumble-t nyert akkor is szó volt róla hogy mekkora visszaesés történt az WWE Network előfizetők között és ugye a részvények is szépen zuhantak
ezek után eltemethetnék a céget :D
én azért reménykedek benne hogy miután Taker beküldi a végső tombstone-t és sitál kifelé az arénából Kane előjön és egymásra merednek
SummerSlam 2017 - Taker vs Kane
Taker utolsó meccse
-Braun Strowman nyeri az andré the giant battle royalt
-Naomi megyneri a SD nöi bajnoki övet
-Austin Aires megnyeri a cruiserweight bajnoki övet
-Undertaker legyőzi Roman Reigns-t
-Cena és Nikki győz
-Rollins legyőzi Triple H-t
-Shane Mcmahon legyőzi AJ Styles-t
-Sasha Banks megnyeri a RAW nöi bajnoki övet
-Enzo és Cass megnyeri a RAW tag team övet
-Randy Orton megnyeri a WWE övet
-Brock Lesnar megnyeri az Universal bajnoki övet
ma este úgy is kiderül
szerintem Taker utolsó meccse Kane ellen lesz, de szerintem neki ez már az utolsó éve, eljárt felette az idő és ez látszik is rajta
Bray elég valószínűleg győzni fog, Rowan tudtommal már le lett igazolva az orvosok által hogy újra ringbe szállhat és utóbbi időben nyomta is a promókat twitteren meg youtube-on
persze az se kizárt hogy Bray ellen fordul egy "hagytad hogy ez történjen Abigail-lel" alapon
nem ártana
ezek a 38 másodperc hosszúságú Oldberg meccsek elég kiábrándítóak
eddig egy tipped bejött kérdező :D
mondjuk a battle royal jó elcseszett volt, ahelyett hogy Zayn, Harper, Henry vagy Strowman győzött volna, az a kretén Rawley dobta ki utolsónak Jobber Mahalt - igazi színvonal volt :D
Szerintem elég lapos WM volt. Se a Wyatt meccsen, se a Cena meccsen, se a Triple H meccsen nem volt semmi fordulat. Titokban persze vártam, hátha lesz valami, de nem...
Az Undertaker meccset inkább hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!