Pszicho88 kérdése:
Mely harcművészet űzhető hosszú hajjal is?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Érdekelne, hogy mely harcművészetekben megengedett, hivatalosan elfogadott a hosszú haj.
Lehet ez íratlan szabály, de például boxban és a thai boxban még nem láttam hosszú hajú embereket.
2017. febr. 12. 14:26
1/7 anonim válasza:
Természetesen nem ismerem az összes szabályrendszert, de szerintem bármelyiket űzheted hosszú hajjal is ha össze van fogva. :) Az, hogy nem látsz hosszú hajú bokszolókat vélhetően praktikussági okokból van hiszen mégiscsak egyszerűbb ha nem kell még a hajadra is figyelni.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem, viszont nyilván megszólják az embert sok helyen, ha hosszú a haja. Van e olyan küzdősport, ahol elfogadottabbnak számít a hosszú haj?
2017. febr. 12. 14:54
3/7 anonim válasza:
voltak ilyen ökölvívók.
shannon briggs amikor a csúcson volt,hosszú szőke raszta hajat hordott,meccsen kontyban.
és az egyik legnagyobb bunyósnak lennox lewisnak is be volt fonva a hosszú haja és meccsen copfban volt.
meg ugye ott volt tong po is aki kínai népviseletben hordott hosszú fonott copfot:)
5/7 A kérdező kommentje:
Chuck Norris? :D
2017. febr. 12. 21:35
6/7 anonim válasza:
Capoeirában például sok a hosszú raszta hajú emberke. Sőt, az összes szumó birkózónak hosszú haja van, csak ugye kötelező nekik kontyba hordani. Mondjuk akik testharc/földharc stílusokat gyakorolnak, ott éppenséggel tényleg nem tanácsos a hosszú haj. Állóharcban szerintem nem oszt-szoroz annyit a haj hosszúsága. Bár véleményem szerint jobb és praktikusabb a rövid haj.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!