BJJ kiegészítés grapplinghez?
Te tudod. Mindegyik stílus jó. Látod nem a jidora akartalak rábeszélni mert egy hónapja én is azt csinálom. Hanem mondtam előnyöket, hátrányokat mivel a te dolgod.
Meg látod én is inkább a céljaid miatt, a versenyspirt miatt BJJ-ből és a grappling miatt a birkózást mondtam én is.
De ha ilyen profi edződ van aki 2 stílusból is mester (és méghozzá úgy ahogy te is szeretnéd nem kick-box ból és BJJ-ből hanem judo és BJJ. Két földharc stílusból) akkor nem is értem ezt miért kérdezted?
Ezek szerint 1 danos judoból.
De hány Danos BJJ-ből?
Ja, hogy pont fordítva is. Azt hittem BJJ-ből a nagyobb mert olyan edzést tart.
Biztos profi a dobásban a földharcban ha két dobó, földharc alapú stílusnak is a mestere. És összeadva 4 Danja van belőle.
Még tudna egy kick-boxot, muay-thait, savatét vagy egy jó karatét és mehetne MMA meccsekre is.
Biztos profi lenne ekkora tudással már a jelenlegi háta mögött is csak ütni, rúgni védekezni kéne megtanulni. De 70%-a földön dől el. Így ezért mondom, hogy jó lenne.
,,csak" ütni, rúgni a csakot ne vedd komolyan nem úgy értettem, hogy az könnyű dolog volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!