Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » BJJ kiegészítés grapplinghez?

BJJ kiegészítés grapplinghez?

Figyelt kérdés
Ti mivel egészítenétek ki a brazil jiu jitsut,ha csak és kizárólag földharc bajnokságokban gondolkodunk ? :) Tehát nem MMA,ahova tökéletes lenne a box,vagy thaibox,meg ilyesmik.Nekem a birkózás jutott eszembe,de hát 22 évesen azt már úgysem tudnám elkezdeni,mint ahogy valószínűleg a judot sem :D
2017. jan. 14. 11:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ez jó kis videó volt,köszi! :)
2017. jan. 15. 22:28
 12/15 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor maradok egyelőre csak a BJJ-nél,az edzőm úgyis fekete öves Judo-s mellette,és lehet venni hétvégente külön órákat nála,szóval akkor az lesz :)
2017. jan. 15. 22:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Te tudod. Mindegyik stílus jó. Látod nem a jidora akartalak rábeszélni mert egy hónapja én is azt csinálom. Hanem mondtam előnyöket, hátrányokat mivel a te dolgod.

Meg látod én is inkább a céljaid miatt, a versenyspirt miatt BJJ-ből és a grappling miatt a birkózást mondtam én is.

De ha ilyen profi edződ van aki 2 stílusból is mester (és méghozzá úgy ahogy te is szeretnéd nem kick-box ból és BJJ-ből hanem judo és BJJ. Két földharc stílusból) akkor nem is értem ezt miért kérdezted?

Ezek szerint 1 danos judoból.

De hány Danos BJJ-ből?

2017. jan. 16. 08:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a segítőkészségedet! :) Egyrészt azért kérdeztem,mert reméltem,hogy valaki tud konkrét helyet,ahol lehet birkózni,másrészről pedig nem tudtam,hogy tart külön judot is :) Judo 3.dan,és BJJ 1. :)
2017. jan. 16. 13:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Ja, hogy pont fordítva is. Azt hittem BJJ-ből a nagyobb mert olyan edzést tart.

Biztos profi a dobásban a földharcban ha két dobó, földharc alapú stílusnak is a mestere. És összeadva 4 Danja van belőle.

Még tudna egy kick-boxot, muay-thait, savatét vagy egy jó karatét és mehetne MMA meccsekre is.

Biztos profi lenne ekkora tudással már a jelenlegi háta mögött is csak ütni, rúgni védekezni kéne megtanulni. De 70%-a földön dől el. Így ezért mondom, hogy jó lenne.

,,csak" ütni, rúgni a csakot ne vedd komolyan nem úgy értettem, hogy az könnyű dolog volna.

2017. jan. 16. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!