Szerintetek nőkent nehéz lesz megtanulnom nagymotort vezetni?
Figyelt kérdés
Szeretnem elkezdenni a nagymotor jogsit és motorozni, véleményeket és tapasztalatokat várok :)2017. jan. 12. 17:49
1/12 anonim válasza:
Függ attól, hogy mennyire vagy vagány, és hogy mennyire ér le a lábad a motorról. A jó és biztonságos motorozáshoz kell egy bizonyos fokú vagányság, bevállalósság, anélkül csak küzdés lesz a dologból. Óvatoskodva nem lehet nagy motort vezetni...
2/12 A kérdező kommentje:
Mandjuk nem vagyon az a felős fajta de nem tudom mennyi erő kell egy ilyen gép megtartasahoz??
2017. jan. 12. 17:55
3/12 anonim válasza:
Ha jó a technikád, akkor meglepően kis erő is elég hozzá. A legtöbb baj akkor jelentkezik, amikor pl. megálláskor nem egyenesen áll a motor, akkor akár el is lehet dőlni vele, ha valaki nem túl erős, vagy nem ér le stabilan a lába...
4/12 A kérdező kommentje:
Értem. Hát én nem vagyok túl magas de remélem menni fog
2017. jan. 12. 18:00
5/12 anonim válasza:
Nyilván motor típustól is függ a dolog, vannak eleve alacsony ülésmagasságú motorok...
6/12 A kérdező kommentje:
Te is motorozol? Nő vagy?
2017. jan. 12. 18:02
7/12 anonim válasza:
Szia! ha van érzéked hozzá szerintem bátran tedd le a jogsit, majd vegyél részt Safety Hungary-s vezetéstechnikai képzéseken. Ott megtanítanak mindenre, ha végigmész a tananyagon garantálom, hogy fél kézzel is elboldogulsz majd :) És teljesen mindegy, hogy nő vagy-e vagy sem.
8/12 anonim válasza:
Szerintem határozottság kell a motor biztonságos vezetéséhez. Talán ez a legjobb megfogalmazás.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen én is kicsit ettol tartok talán hogy a tanfolyamon nem tanítanak meg úgy ahogy kell. Persze tudom mindenhez a rutin kell akar az autó jogosítványhoz is
2017. jan. 12. 18:11
10/12 anonim válasza:
Motorozom, és fiú vagyok. Egykori barátnőm is letette az A-kategóriás jogsit, de sosem tudott igazán motorozni, gyakran dőlt el vele. Mindig volt nálunk egy-két tartalék fék/kuplung kar, mert az ilyenkor könnyen letört. Neki nem ment, pedig nagyon szeretett volna. Van ilyen. Én a Hungaroringen szereztem meg a rutint anno, ami a motorkezelést illeti, no meg hogy darabig motorral jártam dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!