Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Sokszor érzem azt, hogy...

Sokszor érzem azt, hogy verekednem kell. Nem megverni akarok valakit, hanem verekedni. Sokszor keresem is a lehetőségét, bár tudom, balhézni nem jó. Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés

2017. jan. 9. 16:18
1 2
 11/15 Zedo Aragaya1 ***** válasza:
Konkrétan ilyen érzésem nem szokott lenni, de néha nekem is az eszembe jut, hogy ha vki belém állna, akkor azt jó volna lerendezni, hogy lássam, hogy egy éles szituban milyen lennék. Szándékosan viszont ezért nem keresem a balhét, meg jobb tényleg csak a legvégső esetben bunyózni, mert lehet nála fegyver, lehet, hogy 1 profi bunyós vagy hasonlók.
2017. jan. 10. 13:19
 12/15 A kérdező kommentje:
Zedo Aragaya1 szándékosan én sem keresem a balhét, bár az adódó lehetőséget vissza sem utasítom sokszor. Volt már, hogy megvertem valakit, volt, hogy megvertek. De akárhogy is alakult, a verekedés jó volt :)
2017. jan. 10. 18:20
 13/15 A kérdező kommentje:
#9 Nem feltétlenül... 🥊🥊
2017. jan. 15. 11:54
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Èn egy nővel szeretnèm megtanulni valamelyik ilyen jellegű sport alapjait. Ő rajtam gyakorol, èn tanulom.
2018. dec. 30. 10:07
 15/15 anonim válasza:
100%

a karate jó, nem kell bántani.

Hogy érted, hogy egy nővel 14-es?

2022. ápr. 13. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!