Airsoftban melyik a legjobb kezdőfegyver?
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni airsoftozni és egy M4-et néztem ki, de sok helyen azt írják, hogy az M4 nem jó fegyver. Mindenki azt mondja, hogy inkább G36-ot vagy AK-t vegyek. Miért nem jó az M4? Kinézetre is jobban tetszik és nem értem mi a probléma az M szériával.2017. jan. 7. 21:29
1/1 anonim válasza:
2 airsoftossal beszéltem erről, ebből 1 a barátom, aki már azóta airsoftozik, amióta létezik ez a sportág, ő nem szereti az M-szériát, mert megbízhatatlan. Több csapatban is volt és mindenki ugyanazt mondta, hogy egyszerűen rossz. Egyik régebbi társának szétrobbant a kezében csak úgy, mert miért ne...Aztán, ahogy ezt mondtam, rám írt itt egy srác, aki tolja M4-gyel, ha jól emlékszem és azt mondta, hogy semmi baja vele és az ő társainak jó tapasztalatai vannak vele. Tehát ez egy olyan dolog, hogy az M-szériával lehetnek gondok, míg egy G36, vagy AK az biztos, hogy jó lesz. A srác után azt mondom, hogy próbáld meg az M4-et, ha az tetszik, hátha neked is bejön. De a G36 az köbö mindenben jobb (értsd: kisebb, kényelmesebb, könnyebb, olcsóbb és még talán erősebb is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!