Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha a gyúrás árt a küzdősportol...

Ha a gyúrás árt a küzdősportolóknak, akkor mégis hogy tehetek szert emberfeletti erőszintre?

Figyelt kérdés

2017. jan. 3. 23:12
1 2
 11/15 aikiboxer ***** válasza:

Köszi a pontosítást!!

Amúgy a thai boxolók, akiket ismerek, pont hogy testépítés céljából gyúrnak (az egyik szabályszerű testépítő is), de lehet, hogy ez pont véletlen. De igazad van. A judósok, birkózók nem gyúrnak hanem súlyzókkal erősítenek.

2017. jan. 5. 14:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Aiki nem neked szántam a pontosítást, nálad tudom, hogy arra gondoltál, amit én is leírtam. :D Általánoságban szántam, mert sokan keverik ezeket. Az ismerősödnek meg akkor az egyéni döntés (és érdekes döntés is). Annyival pontosítanálak, hogy nem csak a birkózók és judosók, hanem a többi küzdősportoló és harcművész is erősít csak súlyokkal (lehet itthon amatőr szinten nem, de én az UFC-s és más MMA-sokról is beszélek).
2017. jan. 5. 14:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Amikor thai boxoltam én is rámentem a látvány izmokra, hogy ijesztőbb legyek. Csuklya, váll, nyak meg mell kar. A többit is megedzettem persze, csak azokat nem "pumpáltam".

A láb ereje fontos, azt szokták mondani. Szóval ha nem érdekel a kinézet, akkor tölts el sok időt a guggoló keretben. Meg igazából eddzél mindenre. De ha van kedvenc testrészed, akkor pumpálhatod nyugodtan magasabb ism. számmal egy picit többet.

2017. jan. 5. 21:38
 14/15 anonim válasza:
Szia, nagyon ajánlom a kettlebell-t sokan csináljak küzdő sport mellett! Nem lassít, hihetetlen jó állóképességet ad, leginkább csak hasznos izom tömeget épít leégetve a zsírt. Próbáld ki, ajánlom. Nagyon jól megerősíti a mély és váz izmokat. Fontos, hogy CSAK képzett edzővel kezdj hozzá. itt talalhatsz termeket hozzá:www.kettlebell.hu
2017. jan. 6. 08:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű.Álandóan emelkedő terhelések elve.Az emberfeletti határig.
2017. jan. 8. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!