MMA egymagában mennyit ér?
Égesd nyugodtan magadat, engem nem zavar, ha ennyire hülye vagy. Jót röhögök azon, hogyha nem tudsz egy egyszerű szöveget értelmezni. :D Ennyiből nem érted meg amit írtam, akkor bármilyen dolgot inkább hanyagolj, amihez használni kell az eszedet. :D Még az se megy rendesen neked Karabasan, hogy normális beleköss az írásomba, de próbálod játszani az okosat és megmondani, hogy frankón neked van igazad. :D Kérlek legalább még írj 3-4 hozzászólást, ilyen jókat régen röhögtem, mint rajtad Karabasan. :D
Mielőtt elkezdenél hisztizni miért ilyet írok, miért nem érvelni próbálok: leírtam a lehető legegyszerűbben, hogy bárki megértse az írásomat. Nem tudom úgy leírni, hogy megértsd te is miről beszélek, ameddig ezt a minimális szintet nem éred el szövegértésből addig nem lehet veled értelmes vitát folytatni. :D További jó net harcművészeskedést. :D
Utcára, kezdőként senki ne kezdjen el mmat tanulni mert úgy agyon fogják verni a boxolók a disco elött ahogy van.
A mi klubbunkban (szponzorált, menedzselt klubb), ez úgy működik, hogy MMA szabályremdszerre van felkészítés, ha úgy tetszik nálunk ez az mma edzés. Aki teljesen kezdőként érkezne, azt elküldjük thai boxra, birkóra, ökölvívásra, vagy bjjre.( nálunk ezekre van lehetőség). Majd amrnnyiben a bjj, birkó, muay thai stb. szakedző úgy dönt, hogy eléggé felkészült és a versenyzőjelölt is akarja még, akkor elkezdünk vele foglalkozni és felkészítjük az mma szabályrendszerre. Ha jól mennek neki az amatőr meccsek, akkor pénzdíjas gálákra lehetősége van kimenni, onnantól kezdve meg hogy profi lesz -e csak azon múlik, hogy lesz e szponzor aki lát benne lehetőséget és mögé áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!