Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Színvonalas állóharc oktatás?

Színvonalas állóharc oktatás?

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdezni,hogy tudtok valahol valamilyen nagyon jó állóharc (box,thaibox,stb...) oktatást budapesten? Brazil jiu jitsuval foglalkozom egy ideje,és gondoltam kipróbálnám magam majd valamikor MMA szabályrendszeren belül is,ahhoz viszont jó lenne tanulni valami állóharcot előtte :)

Válaszotokat előre is köszönöm!

2017. jan. 2. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Karacs Team.
2017. jan. 2. 19:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi,megnéztem,tényleg jónak tűnik :) Viszont azt elfelejtettem mondani,hogy Pénteket leszámítva,minden délután van BJJ-m,így leginkább délelőtti edzéslehetőségek lennének megfelelőek,bár tudom abból nem sok van sajnos :D
2017. jan. 2. 19:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Közben rábukkantam a Regym thaibox edzéseire,itt van kedden és csütörtökön reggel.Arról valakinek valami infója esetleg ? :)
2017. jan. 2. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
Savate
2017. jan. 3. 12:19
 5/6 A kérdező kommentje:
De azt úgy tudom Budapesten csak a University Boxing Club-ban van,az ottani edzésidőpontok pedig nem jók sajna :/ Amúgy ezzel a küzdősporttal már én is szemeztem egy ideje :D
2017. jan. 3. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Rehák is jó nagyon szerveznek Thaiföldre edzőtáborokat és van egy testvérklub is a Rockogym. Universytibe van délelőtt box. Délután van thay készülj a keményítésre ha azt választod. Színvonal neked mert az álló bunyóban nem vagy jártas Karacs, Rehák, Rocko van technikai repertoár Universitybe jobb tapasztalattal menni.
2017. jan. 4. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!