Kőműves vs. Mike Tyson?
Ekkor beszáll a bunyóba egy takarítónő.
Skilljei:
nem lehet megállapítani, hogy nő, mert 15 éve többszázféle cuccot tol nagydózisban
76-os kar
143-as comb
Erős állkapocs mellyel leharapja a kőműves tökét
Erős alkarjával a hotdogos szemébe nyomja a csípős mustárt
Elcsábítja a kőművest és amikor kutyapozban analoznak, hihetetlnül erős farizmaival összeroppantja a kőműves farkát.
Nem érted ?
Ilyen csirkefogóknak esélyük sincs!
Attól hogy ült börtönben még lehet puhány, ne felejtsd el hogy vannak ott csicskák is!
Elfelejtettem, hogy zárkafőnök volt és neki tisztelegtek az őrök.
#11 téged nem veszlek figyelembe, mert csak trollkodsz! Ejnye!
Amúgy gyökérkedtem igazából, mert látom, hogy ilyen állat kérdések vannak, hogy "Buakaw vs Tyson" vagy "Máday vs Magyar Honvéd" meg esetleg a "Kommandós vs. bokszoló".
De jó kis eszmecsere alakult ki. De úgy gondolom, hogy rengeteg emberben lenne potenciál, akik akár levernék Tysont. Sok ember él a földön, nem mindenki próbálja ki magát a bokszban vagy más küzdősportban. Nem lehet tudni kiben mennyi potenciál van. Nyilván egy full képzetlen nem csapná szét a száját Tysonnak, de egy ilyen hot-dog árus szerintem megizzasztaná, még ha a fénykorában lévő Tysonról is beszélünk. 200 verekedés azért nem olyan rossz mérleg, főleg ha sokat vagy mindet vitte. A sitten meg az utcán se mindenki "képzetlen". Van elég sok fazon, aki egy igazi állat és tényleg szét tudna csapni egy bokszost.
Konklúzió: az unalom csodákra képes.
Behalok ezen a kérdésen :). Nagyon nagy volt xD.
Én az elején válaszoltam, azt hittem a kőműves valami cigány vagy paraszt falu bikája keménygyereknek a művészneve, és ilyen közismert internetes személy, mint Szalacsi vagy Polgár Jenő :D. Aztán kiderült most, hogy már több válasz is jött, hogy nem így van, és te is trollkodsz, de a válaszadók egy jó része meg komolyan vette, úgyhogy k*va jó volt ez az egész! :D Grat, én sokat nevettem! :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!