A Boksz és a Birkózás kombinációja az tényleg verhetetlen?
Figyelt kérdés
Sokszor írják itt több kérdésnél is, hogy ennek a kettőnek az ötvözete a leghatékonyabb. Ez igaz?2016. dec. 27. 19:05
21/31 anonim válasza:
Nem csak luci volt angyal de pl Belial , Azazel stb is azok voltak ám ez más kategória :D
22/31 anonim válasza:
Azazel démon volt!
Ne szólj ellent, mert én láttam az odaátot! :D
Ha már levegő is a bruce lee filmekből ítél . .
23/31 anonim válasza:
Amúgy a szellemekről: Akik életükben bokszoltak, birkóztak azok a mennyben edzhetnek tovább. Akik meg nem, azok a földön rekednek szellemként!
24/31 anonim válasza:
Én meg olvastam Énok könyvét bár igaz hogy Azi démonná vált de előtte angyal volt .
25/31 anonim válasza:
Karabasan-karabasan!
Kezdenek rossz megérzéseim lenni veled kapcsolatban!
Ugye nem látogatsz a birkózó-bokszoló edzéseken kívül mást is ????????? Mert ha igen akkor luci sorsára jutsz! :D
Ő belőlle elegem lett, mert állandóan nagy léptekkel járt, nagyon emlékeztetett a léptei a rúgásokra!
26/31 anonim válasza:
A pokolban nem kell fűteni és a démoncsajok is félmeztelenül rohangásznak :D Ott megy aztán a földharc aztán állóharc és ezek kombinációja bár ott azt kamasutrának nevezik :D
27/31 anonim válasza:
Áruló!!!!!!! Traitor!!!!!!!!
Rúgni tanulunk, mi ??? Földharcolgatunk, hahh ???? :D :D
Te sátánista! Szám is űzlek nyú dzsőrbe!
28/31 anonim válasza:
Tanulj Kamasutrát hidd el megérted miért teszem :D
29/31 anonim válasza:
És még át akarsz téríteni te?! te-te szexsátán! :D XD
30/31 anonim válasza:
Igen ugyanis a Kama a legjobb küzdőstílus :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!